Sluit zoeken

Kunst Olijfbomen Olea Europea

UITVERKOCHT! Momenteel zijn al onze olijfbomen uitverkocht! Wij weten nog niet voor hoe lang dit geldt. Kijk hier s.v.p. over enkele maanden weer..
Wilt u altijd al een olijfboom in uw woonkamer of uw kantoorruimte maar verliest hij steeds zijn bladeren? Dan hebben wij de oplossing voor u, namelijk net echte kunst Olijfbomen van zeer hoge kwaliteit. Deze kunstbomen zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Ze lijken zelfs net op een echte olijfboom, alleen vragen ze geen onderhoud en zijn ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsruimte of een donkere plek in huis. Natuurlijk kunnen bijna al onze kunstplanten ook tegen uv straling en zullen ze niet zomaar verkleuren.

Een olijfboom is vaak een zeer prijzige boom en ze kunnen ook nog eens dood gaan bij gebrek aan water of doodvriezen. Daar hebben deze geweldige olijfbomen geen last van. Ook kunt u ze prima in huis plaatsen zonder dat ze hun blaadjes verliezen!

Kunst olijfbomen worden steeds vaker gezien omdat de kwaliteit van de nepolijven of namaakolijfbomen steeds hoger word en sommige zelfs niet te vergelijken zijn met een echte olijfboom en je ze moet aanraken om te voelen dat ze nep zijn.

Onze namaakolijven zijn speciaal geselecteerd op echtheid en worden getest op hoge kwaliteits normen.

Daarbij hebben wij zowel kunst olijven voor binnen als voor buiten, u kunt bij onze specificaties vinden waar de olijfboom gebruikt kan worden.

Wat ook een groot voordeel is van kunst-olijven is dat ze geen onderhoud nodig hebben. Je moet ze alleen zo nu en dan een beetje afstoffen.

Wij bieden een groot assortiment 'net echte kunstolijfbomen' aan van grote kunstplanten tot kleine kunstplanten. Teeninga Palmen heeft het allemaal!

Heeft u vragen over onze kunst olijven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen wij helpen u graag.
Message

Afhalen in Opeinde / Route