Sluit zoeken

Kunst Olijfbomen Olea Europea

Wilt u altijd al een olijfboom in uw woonkamer of uw kantoorruimte maar verliest hij steeds

zijn bladeren ? Dan hebben wij de oplossing voor u namelijk net echte kunst Olijfbomen van zeer hoge kwaliteit deze kunstbomen zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Een olijfboom is vaak een zeer prijzige boom en ze kunnen ook nog eens doodt gaan bij gebrek aan water of doodvriezen, Daar hebben deze geweldige olijfbomen geen last van ook kunt u ze prima in huis plaatsen zonder dat ze hun blaadjes verliezen!

Wilt u graag een olijfboom houden en er geen onderhoud aan hebben of hem op een donker plek plaatsen? Dan hebben wij de oplossing voor u, deze geweldige kunst olijven zijn bijna niet van echt te onderscheiden ze lijken zelfs net op een echte olijfboom alleen vragen ze geen onderhoud en zijn ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsruimte of een donkere plek in huis. Natuurlijk kunnen bijna al onze kunstplanten ook tegen uv straling en zullen ze niet zomaar verkleuren.

Kunst olijfbomen worden steeds vaker gezien omdat de kwaliteit van de nepolijven of namaakolijfbomen steeds hoger word en sommige zelfs niet te vergelijken zijn met een echte olijfboom en je ze moet aanraken om te voelen dat ze nep zijn.

Onze namaakolijven zijn speciaal geselecteerd op echtheid en worden getest op hoge kwaliteits normen,

Daarbij hebben Wij zowel kunst olijven voor binnen als voor buiten,

U kunt bij onze specificaties vinden waar de olijfboom gebruikt kan worden.

Wat ook een groot voordeel is van kunst-olijven dat ze geen onderhoud nodig hebben,

Je moet ze alleen zo nu en dan een beetje afstoffen.

Wij bieden een groot assortiment net echte kunstolijfbomen aan van grote kunstplanten tot kleine kunstplanten Teeninga Palmen heeft het allemaal.

Heeft u vragen over onze kunst olijven aarzel dan niet om contact met ons op te nemen wij helpen u graag.
Message