Sluit zoeken

Winterharde Palmbomen

Wist u dat er veel winterharde palmbomen soorten zijn die u in uw tuin kunt planten, of buiten in een mooie pot kunt zetten? De meest bekende hiervan zijn de Trachycarpus Fortunei en de Wagnerpalm. Wij hebben de winterharde palmbomen voor u op een rij gezet die in uw tuin kunnen. Een gezonde palmboom kopen is belangrijk, dus lees aandachtig de tips!

Swipe de planten
Standplaats
Waterbehoefte
Planthoogte
tot
Eigenschappen
Palmboom (0)
Tropische plant (0)
Is winterhard (0)
Kan goed over wind (0)
Blijft groen (0)
Niet giftig/stekels (0)
Gemakkelijk in onderhoud (0)
Op stam (0)
Bonsai (0)
Is een boom (0)
Luchtzuiverend (0)
Succulent (0)
Grote bladeren (0)
Krijgt bloemen (0)
Krijgt fruit (0)
Wat mag het kosten?
tot


94/94
Filters
Sorteer:

Winterharde palmbomen komen steeds vaker in de Nederlandse tuin voor, en doen meteen denken aan mediterrane oorden.

U kunt met onze prachtige winterharde palmbomen een uniek vakantiegevoel maken in uw eigen achtertuin, alsof u in Spanje, Frankrijk of Griekenland zit. Een palmboom kopen is een serieuze zaak waarin u zich even zou moeten verdiepen, om de juiste keuze te maken.

Een palmboom (bijv. winterharde palm Trachycarpus) tovert elke plek waar hij komt te staan om tot een vakantieplek. Zo kunt u met onze prachtige winterharde palmbomen helemaal tot rust komen in uw eigen tuin.

Er zijn steeds meer winterharde palmsoorten die in onze Nederlandse tuin kunnen staan, omdat de winters steeds milder worden.

De meest bekende winterharde palmbomen in Nederland zijn de Trachycarpus Fortunei, Trachycarpus Wagnerianus en de Chamaerops Humilis (Europese Dwergpalm). Dit komt doordat ze erg vorstbestendig zijn, en makkelijk 10-13 graden onder nul kunnen verdragen.

Deze soorten zijn zeer populair, en hebben wij het hele jaar op voorraad.

In de wereld van de winterharde palmen zijn veel verschillen qua kwaliteit en winterhardheid. Er staat namelijk vaak dat een soort tot -18 graden kan, zoals de Trachycarpus Fortunei. Maar wat meestal het geval is, is dat deze rechtstreeks uit Spanje komen, en dus van een lekker warm klimaatje houden. Deze palmbomen kunnen daardoor natuurlijk niet goed vorst verdragen, omdat ze het simpelweg niet gewend zijn. Dus uw palm kan dan ook sneller doodvriezen. Daarom halen wij de meeste van onze winterharde palmen uit Noord-Frankrijk, en worden ze ook nog gehard in Nederland. Daardoor is de kwaliteit veel hoger dan bijv. een palmboom die onderaan van Spanje naar Nederland wordt gebracht.

Dat alles regelen wij ook nog voor zeer goedkope prijzen!

Ook kunt u in onze online encyclopedie alles vinden rondom de verzorging van palmbomen, zoals wanneer u de winterharde palmboom verplanten kunt, wat voor soorten palmbomen er zijn, hoe u uw palmboom moet snoeien, en hoe u de palmbomen sneller kunt laten groeien. Ook leggen wij hier uit wat u moet doen wanneer de palmboom bruine bladeren gaat krijgen, alhoewel bij palmbomen, de onderste bladeren altijd bruin worden, jaarlijks.

Wij hebben ook de mogelijkheid om u extra grote winterharde palmbomen te leveren, ook al staat uw gewenste maat er niet bij.

Wilt u bijv. een hele grote Trachycarpus Fortunei van 5 à 6 meter hoog kopen? Bel ons of mail ons, en wij kunnen het voor u regelen!


Message