Sluit zoeken
GROTE NAJAARS LEEGVERKOOP! OP=OP! ALLES 15% KORTING - CODE 15NAJAAR22

Over Teeninga PalmenWij zijn het Online Tuincentrum gespecialiseerd in Tropische Exoten en vooral ook Winterharde Exoten, die ons Nederlandse klimaat aankunnen.

Graag helpen wij u om uw mediterraanse/exotische droomtuin te realiseren, met onze klimaatbestendige exotische planten en bomen. Echter zijn wij niet beperkt tot de tuin; ook voor een kamer in een woning of kantoorpand kunnen we veel betekenen.

Wij zijn begonnen met dit bedrijf door onze grote passie voor tropische planten en bomen. In het begin kweekten wij ook onze eigen palmboompjes.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het leveren! Yucca's, Agaves, Palmbomen, Bananenplanten, Paradijsvogelbloemen, Olijfbomen, Bamboe, en ook Kamerplanten... Onze experts zoeken over de hele wereld naar de juiste tropische planten. Ons assortiment komt van ver en wijd! Wij blijven altijd uitbreiden met nieuwe soorten.

Kwaliteit en service staan bij ons voorop

U kunt van ons de allerbeste service verwachten. Wij staan altijd klaar om u te adviseren of te helpen met het realiseren van uw droomproject.

Ook garanderen wij dat onze planten van de hoogste kwaliteit zijn. Wij houden een uitgebreid assortiment in ons eigen tuincentrum, en dragen de uiterste zorg dat deze goed onderhouden worden. Wanneer u bij ons bestelt worden de planten vers hieruit opgehaald, nog extra gecontroleerd en netjes gemaakt, en dan pas ontvangt u het. Maar bij ons geldt bijna altijd, voor 12:00 besteld = de volgende dag in huis!

Wij zijn goedkoop!

Niet alleen doen wij ons uiterste best om de beste service en producten te leveren.. Wij hebben directe banden met grootkwekerijen die wij persoonlijk bezoeken om zelf met eigen handen de beste planten uit te zoeken! Dit zorgt ervoor dat wij met de goedkoopsten niet alleen kunnen concurreren, maar ook nog eens flink goedkoper kunnen zijn! Daarom zijn wij simpelweg de allerbeste keus voor al uw tropische planten en bomen benodigdheden.
Onze website staat bomvol nuttige en interessante informatie

Kijkt u rond tussen al onze planten, en lees de uitgebreide beschrijvingen waarin vanalles verteld wordt over de desbetreffende plant. Wilt u zelfs nog meer weten over de plant, van geschiedenis tot voedingsdetails, dan vindt u daar ook een linkje naar de pagina in onze uitgebreide planten-encyclopedie, die wij met veel zorg hebben geschreven.

Wij doen ook aan verhuur en grote projectrealisaties

Zoekt u palmen of andere tropische planten voor tijdelijk gebruik, voor een evenement? Dat kan bij ons! Mail ons met een beschrijving van uw evenement, en de benodigdheden, en wij kunnen u een offerte opstellen. Ook voor verhuur hanteren wij lichte prijzen. Bent u nieuwsgierig naar de kosten hiervan, stuur ons gewoon een mailtje!

Een blik op wat wij allemaal kunnen leveren


Winterharde Palmbomen

Links ziet u de Trachycarpus fortunei, onze meest verkochte palmboom. Fantastisch voor de Nederlandse tuin, omdat hij 17 graden vorst kan weerstaan! Hij wordt groot en mooi. Maar dit is maar 1 artikel uit onze selectie winterharde palmbomen. Wij leveren bijv. ook de Trachycarpus wagnerianus, de Chamaerops humilis, Phoenix canariensis en veel meer. Zeggen deze namen u niks? Geeft niet, kijk gewoon rond op de artikelpagina's op deze website, daar kunt u ze allemaal bewonderen en de uitgebreide beschrijvingen lezen.

Winterharde Olijfbomen

Olijfbomen zijn ook winterhard tot 13 graden onder nul. Het zijn mooie decoratieve bomen die echte olijven krijgen, uitstekend om uw tuin mee mooi te maken. Ze varieren van kleine boompjes tot 'oud-hout' bomen met hele dikke kronkelige sprookjesachtige stammen. Ze komen dus in allerlei soorten en maten, en wij kunnen ze allemaal wel leveren. Van meerdere jonge boompjes tot unieke oude exemplaren. Teeninga Palmen doet haar best om het allemaal te kunnen leveren.
Siergrassen

Wij leveren ook allerlei soorten winterharde siergrassen. Hiermee kunt u kale plekken in uw tuin of grote plantenpotten opvullen met hele mooie dekking. Ze varieren van bruin tot diepblauw.

Yucca's en Agaves

Deze winterharde planten geven een sterk exotische indruk, en zijn dus uitstekend voor de mediterrane tuin. Ze zijn sterk en stellen bijna geen eisen.


Wat wij met de 'winst' doen zal u verbazen

Weet u wel dat als u een palmboom bij ons koopt, u eigenlijk direct een goed doel steunt? Dit is niet een klein beetje zoals bij de postcodeloterij! 10% van onze netto winst zetten wij apart hiervoor! Elk jaar trekken wij zelf eropuit. Dan gaan we naar een arm land/gebied, zoals bijv. Gambia, en kopen daar voedsel, om uit te delen in de armste gebieden

Het is onze droom om in de toekomst meerdere waterputten te gaan bouwen in Afrika. De watervoorzieningen zijn in veel gebieden erbarmelijk, en wij hopen daar een verschil te kunnen gaan maken.

Message