Sluit zoeken

Gratis verzending bij Teeninga PalmenVoor alle zendingen die niet mee hoeven met speciaal transport (Pallet Transport) berekenen wij geen verzendkosten boven de 100 euro! Onder de 100 euro berekenen wij € 6,95 verzendkosten.

Indien de bestelling met speciaal transport mee moet, geldt bij een bestelling onder 300 euro, bezorgkosten van € 29,99. Boven de 300 euro zijn de verzendkosten gratis.

Dit is alleen geldig voor verzendingen binnen Nederland

Het kan voorkomen dat een boom te groot is ook voor speciaal transport, dat er groot transport bij komt kijken (kraan e.d.), dan zijn wij genoodzaakt om de prijs door te berekenen naar u. Dit gaat in overleg. Begrijp dus dat niet elke zeer grote boom gratis getransporteerd kan worden, ook al kan de website aangeven dat dit wel het geval is. Dan lichten wij u in over de transportonkosten die gemaakt moeten worden.

Speciaal transport wordt gedaan door Transportbedrijf Ben Becker en zal maar 1x aangeboden worden. Indien dit een tweede keer moet aangeboden worden, kunnen er kosten van € 29,99 in rekening worden gebracht.

Ook nog Goed voor het Milieu

Door een bestelling te plaatsen bij Teeninga Palmen helpt u ook meteen mee met het verbeter van het millieu! Dit komt Omdat wij als vul materiaal, hooi gebruiken dit is vers bij de lokale boer gehaald! Ook kan ons verse hooi gebruikt worden als : Dierenvoer/Winterisolatie of bodembescherming tegen de vorst! Het kan natuurlijk ook gewoon bij de compost hoop gegooid worden, dit omdat het Biologische afbreekbaar is.

Ook maken wij indien dit mogelijk is van de gebruikte dozen. Dit zijn kwalitatieve goede dozen alleen kan er wel es wat anders opstaan dan Teeninga Palmen. Zo krijgen deze dozen een 2 de kans en dit alles zonder het complete recycle proces te hebben gehad. Sommige maten zijn erg lastig verkrijgbaar: Maar ook dan maken wij gebruik van gerecyclede dozen!

Message

Afhalen in Opeinde / Route