Sluit zoeken
Koningsdag zijn wij Open! Vanaf 12 uur bent u van harte welkom om te shoppen in onze tropische showroom!

Olijfbomen

Planthoogte
tot


Wat mag het kosten?
tot

65/65
Pas aan
Sorteer:
Laat meer zien

De olijfboom is een zeer unieke boom die we de laatste tijd steeds vaker in de Nederlandse tuin tegenkomen. 

De olijfbomen die wij verkopen zijn speciaal voor u geselecteerd en uitgezocht op hun winterhardheid. U krijgt bij ons een zeer sterke en gezonde olijfboom voor de juiste prijs!

Wij werken rechtstreeks met de olijfboomkwekers. Dit houdt in dat de olijfboom niet maandenlang bij een groothandel heeft gestaan, waar hij niet de juiste verzorging heeft gehad.

Hij wordt van expert tot expert overgedragen. Zo ontvangt u een olijfboom van zeer hoge kwaliteit.

Al onze olijfbomen zijn winterhard. Hoe dikker en ouder de plant is, hoe sterker hij is. Wel raden wij altijd aan om kleinere soorten goed te beschermen bij temperaturen onder de -10 graden. Dit is omdat de jongere planten minder sterk zijn.

Wist u dat de olijfboom een zeer sterke boom is?

Dit is te zien in bijvoorbeeld Griekenland. Daar komen wel eens bosbranden voor, waarbij ook olijfbomen van honderden jaren oud verbranden. Gelukkig kan de stam niet in de brand vliegen. Dit heeft na een jaar een wonderbaarlijk resultaat: de olijfbomen komen namelijk in bijna alle gevallen gewoon terug!

Een olijfboom heeft u niet voor even maar voor het hele leven. Daarom raden wij van Teeninga palmen aan om de juiste olijfboom uit te zoeken. Ze worden ouder dan wij en het is natuurlijk leuk om een prachtige oude olijfboom in de tuin te hebben!

U koopt daarom makkelijk en snel de juiste olijfboom bij Teeningapalmen.nl


Afrekenen
Message

Afhalen in Opeinde / Route