Sluit zoeken
Het is weer de tijd om sfeer te brengen in huis met deze donkere dagen! Ontvang 10% korting met code DONKER10

Betalingsmogelijkheden

U kunt bij ons betalen via Mollie Payment

Betaalmethode Kosten
iDeal GRATIS
PayPal €3,50 + 5% van orderbedrag
Klarna Paylater €1,20 + 4% van orderbedrag
Creditcard GRATIS
Belfius                       GRATIS
Sofort banking GRATIS
Paysafecard GRATIS
Bancontact / mistercash GRATIS
Bankoverschrijving (via Teeninga palmen)                            
GRATIS
Pinnen bij afhalen (indien mogelijk)
GRATIS
Contant bij afhalen (indien mogelijk)
GRATIS


iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Paypal

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mail adres en wachtwoord. Kies zelf hoe je wilt betalen: met een creditcard, je bankrekening of vanaf je PayPal-saldo Wel wordt er 3,50 + 5% in rekening gebracht i.v.m de paypal kosten.

Mastercard / Visa / Maestro

Betaal gemakkelijk en snel met je creditcard. Aan het einde van de maand krijg je de rekening van je aankopen die je tijdens de maand hebt verricht. Je kunt overal ter wereled betalen met een Creditcard, en ook bij ons!

Mistercash/Bancontant

Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor een vlot betalingsverkeer en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Online betalen met Bancontact/Mister Cash is veilig en snel.
 

Bankoverschrijving

Beschik je niet over internetbankieren en/of kun je niet betalen met iDEAL? Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. 

Het voordeel van een bankoverschrijving is dat je de betaling volledig zelf in de hand hebt. Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL-betaling die direct plaatsvindt. Wij adviseren dan ook altijd om, indien mogelijk, te betalen via iDEAL.

Ten name van: Teeninga Palmen
IBAN: NL91 INGB 0007 5736 94
BIC: INGBNL2A
Bank: ING

Graag in de beschrijving factuur nummer vermelden

Pinnen/Contant bij afhalen

U kan uw bestelling ook bij ons afhalen daar kunt u per pin of contant betalen dat is geen probleem Wij zorgen ervoor dat zodra u uw bestelling komt afhalen dat de bestelling voor u klaar ligt. Let op : Dat is niet bij al onze producten mogelijk zoals De tropische Palmen,bamboe en grote Tropische planten, kunst planten Tropische&beach artikelen kunt u alleen online bij ons bestellen.

* Verzending van de goederen vindt plaats na een voltooide betaling.Message

Afhalen in Opeinde / Route