Sluit zoeken

Tropische Tuinplanten

Online tropische planten kopen

In de Nederlandse tuin is steeds meer mogelijk op het gebied van tropische tuinplanten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om mediterrane winterharde tuinplanten op uw terras te plaatsen. Zo zorgt u dat u in uw eigen tuin altijd op vakantie bent, met prachtige palmbomen of olijfbomen. Maar wat dacht u van een prachtige winterharde bananenplant (de Musa basjoo), die zelfs in ons klimaat kan bloeien?

 

Wilt u uw tuin vullen met winterharde tropische tuinplanten?

Dan bent u bij Teeninga Palmen op het juiste adres. Bij ons vindt u een prachtig groot assortiment van exotische buitenplanten en bomen, van vaste tropische tot mediterrane winterharde tuinplanten. Teeninga Palmen heeft het allemaal. Wij proberen u de mooiste tropische tuinplanten voor een lage prijs aan te bieden. Sommige van deze tropische exoten zijn leverbaar in meerdere maten. Een populaire en mooie exotische plant is bijvoorbeeld de bananenplant.

U kunt natuurlijk ook een palmboom kopen, de meest tropische plant!

 

Waar moet u op letten bij het bestellen van tropische tuinplanten?

De eerste vraag is: 'Hoe veel tijd wilt u aan uw tropische tuin besteden?'

Dit is een erg belangrijke vraag, omdat planten die een milde winterhardheid hebben, erg goed beschermd moeten worden in de wintermaanden. De mooie agaves moeten bijvoorbeeld goed beschermd worden bij vorst van -5 graden. Dat kan d.m.v. bladeren, warmtekabels of speciale beschermingshoezen. Dus wilt u een winterharde mediterrane plant die weinig onderhoud vergt? Zoek dan een plant die vorst kan verdragen van -10 graden.

Ook hebben deze geweldige tropische planten genoeg water nodig, omdat ze niet mogen uitdrogen! Ook niet in de wintermaanden. Dit geldt voor alle tropische tuinplanten. 

Verder hebben de planten behoefte aan goede rijke voedingsbodem, zoals onze eigen Teeninga Palmen voedingsgrond.

Vloeibare voeding is ook nooit mis voor een tropische tuinplant. Dit is alleen noodzakelijk in de lente- en zomermaanden (groeiseizoen).

 

U bestelt de mooiste tropische planten bij TeeningaPalmen.nl

Wij selecteren al onze winterharde tropische planten zorgvuldig op onze tropische of mediterrane kwekerijen verspreid over Nederland, en zorgen er daardoor voor dat u een tropische tuinplant van zeer hoge kwaliteit in huis krijgt.

Bent u specifiek op zoek naar een exotische plant die niet op onze website staat? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is namelijk erg groot dat we de gewenste exoot wel kunnen leveren voor u. Al onze exoten zijn in ieder geval uit voorraad leverbaar.


Afrekenen
Message

Afhalen in Opeinde / Route