Sluit zoeken
BLACK FRIDAY TIJDELIJKE SUPERKORTING 15% - CODE 2022BF15

Een klein palmboompje kopen - Perfect als cadeau

Speciaal voor u hebben wij de kleine maten palmbomen op een rij gezet! Kijk gerust rond.
De Trithrinax campestris - Blauwe dadelpalm
De Trithrinax campestris is een prachtige zeldzame winterharde palmboom! Hij komt vaak voor met meerdere stammen (multistam) en groeit niet erg snel (langzame groeier). De Trithrinax campestris is winterhard tot -15 graden en kan hierdoor prima in de Nederlandse tuin geplaatst worden. Doordat de Trithrinax campestris langzaam groeit is hij wel een wat duurdere palm soort, maar zeker de moeite waard, omdat hij prachtige licht blauwe balderen heeft.
Verder lezen
tropische-plant
5cm tot 70cm
253,97
- Partnerkweek -
De Chamaerops humilis - Europese Dwergpalm
Deze palm kunt u kiezen als een alternatieve palmsoort, of als aanvulling op de meer normale palmsoorten. Dit is namelijk een zeer unieke soort die niet direct doet denken aan de typische palm die u veelal direct tegenkomt op vakantie. Hij geeft een sterke tropische sfeer aan de omgeving waar hij wordt geplaatst, het is namelijk echt een tropenplant, met een unieke uitstraling. Wat vaak meteen opvalt aan de midden-tot-grote maat van de humilis, is dat hij meestal meerstammig is. Deze stevige stammen showen direct al een bijzonderheid, die geen andere plant geeft. Alleen de Trithrinax campestris is vergelijkbaar in vorm, en toch heeft die z'n eigen stijl. Wij moeten er wel eventjes bij vermelden: deze palm heeft doorns aan de stengels, dus dat kan eventueel wat prikken opleveren als hij wordt beetgepakt. Bekijk de foto's, en bepaal zelf of u deze tropische geweldenaar in uw situatie wilt toepassen. Wij leveren deze palm voor exclusief lage prijzen, en sommige grotere maten kunnen alleen bij ons verkregen worden. Ook komt deze palm met een paar voordelen: ⦁ Hij is gemakkelijk te onderhouden, een dagje geen water is niet een groot probleem ⦁ Behoorlijk winterhard, namelijk tot -13 graden ⦁ Sterke plant wanneer goed doorworteld, niet snel ziek of lelijk
Verder lezen
Chamaerops Humilis
14cm tot 80cm
14,95
29,99
De Trachycarpus fortunei - Waaierpalm
In de Nederlandse tropentuin is er één boomsoort die absoluut niet mag ontbreken, en dat is de zeer typische hawaii-fun-style palm die een echte vakantiesfeer brengt, maar ook nog eens zeer winterhard is tot -17 graden. Wij hebben het natuurlijk over de Trachycarpus fortunei, de meest populaire palm. Deze is verkrijgbaar in normale stijl, maar ook in kokos-look (gestripte vacht). Dit is de echt typische dunne lange stam met grote pluim bovenaan. Wij krijgen deze geleverd, natuurlijk in een kweekpot, waardoor de kruin nog niet zo groot uitvalt, maar wat compacter is. Wanneer u deze in een grote pot of vollegrond plant, zal de kruin geweldig uitgroeien, en de palm een enorme sfeermaker worden. Graag noemen we nog wat eigenschappen van deze geweldige winterharde tropische optie: ⦁ Het blad is diep-groen en grotere bladen krijgen hangende punten ⦁ De vacht laat z'n groeiverleden zien door eerder afgeknipte takken, die wat uitsteken ⦁ Wij importeren uit de velden in koudere regio's van Spanje zodat u niet een slappe kaspalm ontvangt ⦁ In het begin groeit hij vrij langzaam, maar naarmate hij groter wordt, gaat hij steeds sneller groeien Mocht u deze palm overwegen, maar nog wat vragen hebben, voel u vrij om ons een berichtje te sturen. Wij antwoorden meestal dezelfde dag nog.
Verder lezen
trachycarpus fortunei kopen Zaailing 10 cm
Zaailing 10 cm
2cm tot 15cm
0,99
1,99
trachycarpus fortunei kopen
12cm tot 35cm
9,95
14,99
trachycarpus fortunei
21cm tot 65cm
29,99
49,99


Message