Sluit zoeken
WIJ ZIJN GEWOON GEOPEND BINNEN ONZE OPENINGSTIJDEN

Een klein palmboompje kopen - Perfect als cadeau

Speciaal voor u hebben wij de kleine maten palmbomen op een rij gezet! Kijk gerust rond.
De Trachycarpus fortunei - Waaierpalm
Dit is de meest populaire palmboom in Nederland, en niet zonder reden! Deze sierlijke palmboom is mooi vol van blad, heeft een hele sterke duurzame bouw, kan winters verdragen tot maar liefst -17 graden! Wij importeren zelf onze Trachycarpus fortunei palmbomen, en selecteren op verschillende kwaliteitsnormen, hierdoor zijn bijvoorbeeld al onze winterharde palmen buiten gekweekt, hierdoor zijn ze veel sterker dan de planten bij andere tuincentra, die eigenlijk kasplantjes verkopen. Hierdoor is hun winterhardheid ook hoger, wat natuurlijk ook voor ons erg belangrijk is omdat de palmen ook bij ons buiten staan! U heeft dus alle reden om uw tuin te versieren met dit prachtige product van de natuur. Wij leveren ze goedkoper dan de concurrent en altijd van topkwaliteit. De fortunei staat ook bekend als de Chusan Palm en de Windmill Palmtree.
Verder lezen
trachycarpus fortunei kopen Zaailing 10 cm
Zaailing 10 cm
2cm tot 15cm
0,99
1,99
trachycarpus fortunei kopen
21cm tot 65cm
29,99
49,99
De Trachycarpus wagnerianus - Chinese Waaierpalm
Wij vinden De Trachycarpus wagnerianus (Chinese Waaierpalm) een prachtige palm voor in uw tuin. Hij kan namelijk beter tegen veel wind en vocht en hij breekt zijn bladeren niet, wat wel vaak voorkomt bij bijv. de Fortunei. Deze geweldige winterharde palm blijft alle seizoenen mooi donkergroen. Ook bij onze wisselende temperaturen blijft deze palm er prachtig donkergroen uitzien. Hij heeft een Bonsai-achtig uiterlijk en verliest zijn bladeren later dan de Fortunei. Hij is ook nog winterhard tot maximaal –15 graden. Wij raden echter wel aan deze palm in te pakken als er langere periodes van -15 graden zijn. Deze soort heeft minder kans op rot in zijn hart (ook wel kern genoemd) wat bij de Fortunei redelijk vaak voorkomt. Dat komt omdat hij uit het Jeju eiland in Zuid-Korea komt waar het veel regent en erg koud kan worden. Hierdoor is de Wagnerianus nog beter geschikt voor de Nederlandse tuin dan bijvoorbeeld de Fortunei. Echt een top-soort die op plaatsen waar veel wind is het beste tot zijn recht komt. Als u een palm zoekt voor uw balkon of terras, dan raden wij u deze soort aan. Als u de Wagnerianus in de volle grond zet, raden wij u aan extra kwaliteit voedingsgrond rondom de kluit toe te voegen. Die kunt u kiezen wanneer u de palm in de winkelwagen doet. Wilt u een winterharde palmboom kopen en hem op een plek zetten waar veel wind voor komt dan raden wij u sterk de Wagnerianus palm aan.
Verder lezen
wagnerianus kopen 2+ jaar Zaailing
2+ jaar Zaailing
10cm tot 20cm
0,99
2,99
trachycarpus wagnerianus
19cm tot 50cm
18,95
49,95
trachycarpus wagnerianus kopen
20cm tot 55cm
24,99
29,99
De Chamaerops humilis - Europese Dwergpalm
Deze prachtige winterharde palm groeit langs de Middellandse kust. Dit is de enige inheemse soort palm die in Europa voorkomt, vandaar ook zijn naam "Europese palm". Deze palm is een echte aanwinst in uw tuin, die goed tegen droogte kan en het beste in een pot kan blijven staan. Het is eigenlijk de meest makkelijke palmboom om in de Nederlandse tuin te zetten, omdat hij goed tegen verwaarlozing kan. Dus.. wilt u een palmboom kopen en wilt u er niet veel naar omkijken, dan is dit de soort die u zoekt. Hij houdt ervan dat het water goed weg kan lopen. Wilt u deze palm in de volle grond zetten, dan raden wij u aan onder de palm grind te doen zodat het water goed kan weglopen. Deze palm heeft in de meeste gevallen meerdere stammen. De bladeren kunnen een lengte krijgen van 50 cm. De bladeren van deze palm zijn grijs, en de stengels hebben stekels. Op het blad van de Chamaerops Humilis zitten stekels, en hij heeft mooie groene bladeren met een compacte bladerkroon
Verder lezen
Chamaerops Humilis
14cm tot 80cm
14,95
29,99
Chamaerops Humilis
10cm tot 60cm
9,95
15,00


Message