Sluit zoeken

Teeninga Palmen - Online Tropische Tuincentrum Haarlem


U koopt bij Teeningapalmen.nl online de mooiste en goedkoopste winterharde palmen en andere mediterrane planten, zoals bijvoorbeeld strelitzia's, of olijfbomen.

Wij maken gebruik van goede en goedkope transporteurs die uw palmboom of uw tropische plant snel en goedkoop bezorgen in Haarlem. Dat maakt Teeninga voor u een geweldig tuincentrum vanuit Haarlem.

Wij hebben al onze bijzondere mediterrane palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze online shop zelf voor u uitgekozen bij onze leveranciers. Deze tuin- en kamerplanten zijn van uiterst hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs.

Onze winterharde soorten zijn sterk genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om onze winter te overleven in Nederland. Echter raden wij wel aan om bij extreme koude dagen uw planten extra te beschermen. Om te helpen dat de winterharde palmbomen niet doodgaan tijdens een koudere vorstperiode (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer), bieden wij een groot assortiment winterbescherming, om de planten de winter goed door te helpen. Dit betreft producten als beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Ons ruime assortiment planten halen wij vanuit alle hoeken van de planeet, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Haarlem. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum Haarlem, kunt u altijd goed terecht

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Haarlem en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Haarlem vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message