Sluit zoeken
Wilt u uw tuin omtransformeren tot een tropisch droomoord?
 
Iets kleinere tuinprojecten doen wij ook..
Klik dan hier
Inzetbaarheid grote projecten
Niet alleen een tuincentrum

Naast het verkopen van planten en bloemen doen wij ook aan projectrealisaties. TeeningaPalmen is in te zetten om projecten te realiseren van klein tot groot. Wij richten bijv. tuinen in voor gezinnen, maar wij houden ons ook bezig met grotere projecten, zoals het herinrichten van mediterrane stijlen van bepaalde dierentuinen.


Waarom kiezen voor Teeninga Palmen
Passie voor ontwerp en realisatie

Teeninga Palmen is haar bedrijf begonnen vanuit passie voor tropische planten en bomen en heeft dezelfde passie voor het realiseren van ontwerpen van tuinen en mediterrane omgevingen.

Met deze passie kunnen wij u garanderen dat u waar voor uw geld krijgt. Wij leveren ontwerpen die de mooiste tuinen en omgevingen tot stand zullen doen komen, en voeren de realisatie van deze ontwerpen uit met de grootste zorg en vakkunde. U kunt er van op aan dat Teeninga Palmen vanuit passie haar uiterste best doet, en het project met zekerheid zal doen slagen.

Kwaliteit

Teeninga Palmen waarborgt de kwaliteit van haar projectrealisaties door gebruik te maken van de allerbeste tropische planten, bomen en bloemen. Wij selecteren onze producten met de hand bij de kwekers, en kunnen hierdoor garanderen dat u voorzien wordt van gezonde sterke planten die lang zullen leven en er mooi zullen uitzien. Bijv. onze winterharde palmen zijn extra sterk gemaakt door ze te laten doorharden in Noord Frankrijk. Wij selecteren uit duizenden van deze palmbomen de enkel allerbeste om in te zetten bij de projecten van onze cliënten.

Betaalbaar

Door onze speciale connecties met kwekerijen, zoeken wij zelf tussen hun grote aanbod van planten de allerbeste uit. Hierdoor kunnen wij planten krijgen van hoge klasse voor een hele lage prijs. Dit resulteert erin dat wij met de goedkoopste leveranciers kunnen concurreren en ook nog eens goedkoper kunnen zijn. Onze verkoopprijzen zijn zeer scherp, en in 90% van de gevallen het allergoedkoopst in het hele land.

Deadlines

Heeft u een project te realiseren met een nauwe deadline? Teeninga Palmen is flexibel en kan z.s.m. worden ingezet om een klus te klaren. Voorzien van goede connecties om mankracht in te zetten om een realisatie vlot te voltooien met onze hoge standaarden, kunnen wij u van dienst zijn voor alle projectgroottes, van plaatsing van een enkele palmboom in een achtertuin tot het brengen van een mediterrane oase in uw dierentuin. Meld ons uw project vereisten en deadlines, en wij zullen u gauw voorzien van een offerte.

Teeninga Palmen
Message