Sluit zoeken

Teeninga Palmen - Het Online Tropische Tuincentrum Assen


U koopt bij Teeningapalmen.nl de mooiste en goedkoopste winterharde palmen en andere tropische planten, zoals bijvoorbeeld yucca's, of cycassen.

Wij maken gebruik van goede en goedkope transportbedrijven die uw gewenste palmboom snel en goedkoop leveren aan Assen. Dit maakt Teeninga voor u een super online tuincentrum vanuit Assen.

Wij hebben al onze bijzondere exotische palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze online shop zelf voor u geselecteerd bij onze leveranciers. Deze tuin- en kamerplanten zijn van hoge kwaliteit, en dat voor lage prijzen.

Onze winterharde soorten zijn zeker sterk en krachtig genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om de winter te overleven van Nederland. Echter, wij raden wel aan om bij extreme kou de planten te beschermen. Om bij te dragen dat de winterharde palmbomen overleven tijdens een stevige winter (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer), leveren wij een uitgebreid producten assortiment winterbescherming, om de palmen de winter goed door te laten komen. Dit zijn producten als speciale beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Ons ruime assortiment planten regelen wij vanuit alle hoeken van de planeet, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Assen. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum Assen, kunt u altijd goed terecht

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Assen en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Assen vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message