Sluit zoeken
Wegens omstandigheden in de import/export: onze actie artikelen kunnen nog maar tijdelijk zo goedkoop. Wees er dus snel bij!

Teeninga Palmen - Het Online Tropische Tuincentrum Amersfoort


U koopt bij Teeningapalmen.nl online de mooiste en goedkoopste winterharde palmbomen en andere mediterrane planten, zoals bijvoorbeeld strelitzia's, of olijfbomen.

Wij hebben goede en goedkope transporteurs die uw tropische bestelling snel en goedkoop bezorgen in Amersfoort. Dit maakt ons voor u een geweldig tuincentrum vanuit Amersfoort.

Wij hebben al onze bijzondere mediterrane palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze online shop zelf voor u geselecteerd bij onze partnerkwekerijen. Deze planten zijn van hoge kwaliteit, en dat voor lage prijzen.

De winterharde soorten zijn sterk en krachtig genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om de vorstdagen te overleven in Nederland. Echter, wij raden wel aan om bij de strengste koude dagen uw planten extra te beschermen. Om bij te dragen dat de winterharde palmbomen niet doodgaan tijdens zo'n stevige vorstperiode (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer), bieden wij een groot selectie winterbescherming, om de planten de winter veilig door te helpen. Dit betreft producten als beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Ons ruime assortiment planten regelen wij vanuit de hoeken van de planeet, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Amersfoort. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum Amersfoort, kunt u altijd goed terecht

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Amersfoort en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Amersfoort vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message