Sluit zoeken

Teeninga Palmen - Online Tropische Planten Kopen Urk


U koopt bij Teeningapalmen.nl online de allerbeste en allergoedkoopste winterharde palmen en andere mediterrane planten, zoals bijvoorbeeld yucca's, of bananenplanten.

Wij maken gebruik van goede en goedkope transportbedrijven die uw gewenste palmboom tegen laag tarief leveren aan Urk. Dat maakt Teeninga Palmen voor u een super online aanbod om planten kopen vanuit Urk.

Wij hebben al onze bijzondere tropische palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze webshop met eigen handen voor u uitgekozen bij onze leveranciers. Deze planten zijn van uiterst hoge kwaliteit, en dat voor lage prijzen.

Onze winterharde soorten zijn sterk en krachtig genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om de vorstdagen te overleven in Nederland. Echter raden wij wel aan om bij extreme kou de planten extra te beschermen. Om bij te dragen dat de vorstbestendige palmbomen overleven tijdens een koudere winter (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer), leveren wij een uitgebreid selectie winterbescherming, om de palmen de winter goed door te laten komen. Dit betreft artikelen als beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Ons ruime assortiment planten halen wij uit de hoeken van de aardbol, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Urk. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum, is planten kopen Urk heel simpel en gemakkelijk

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Urk en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Urk vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message