Sluit zoeken
Wegens omstandigheden in de import/export: onze actie artikelen kunnen nog maar tijdelijk zo goedkoop. Wees er dus snel bij!

Teeninga Palmen - Online Tropische Planten Kopen Dordrecht


U koopt bij Teeningapalmen.nl de allerbeste en allergoedkoopste winterharde palmen en andere mediterrane planten, zoals bijvoorbeeld boomvarens, of olijfbomen.

Wij maken gebruik van gespecialiseerde transportbedrijven die uw palmboom of uw tropische plant tegen laag tarief vervoeren naar Dordrecht. Dat maakt Teeninga voor u een super online aanbod om planten kopen vanuit Dordrecht.

Wij hebben al onze mediterrane palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze webshop zelf voor u uitgekozen bij onze partnerkwekerijen. Deze planten zijn van uiterst hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs.

De winterharde soorten zijn zeker sterk genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om de vorstdagen te overleven in Nederland. Echter raden wij wel aan om bij de strengste kou de planten te beschermen. Om bij te dragen dat de vorstbestendige palmbomen niet doodgaan bij een koudere winter (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer), hebben wij een uitgebreid producten selectie winterbescherming, om de planten de winter veilig door te helpen. Dit betreft artikelen als speciale beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Onze tropische planten en bomen halen wij uit de hoeken van de wereld, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Dordrecht. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum, is planten kopen Dordrecht heel simpel en gemakkelijk

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Dordrecht en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Dordrecht vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message