i.v.m met onze goedendoelen reis zijn wij gesloten van 02-01-2019 t/m 18-01-2019. Alle orders worden pas na deze datum verwerkt

Winterharde Olijfbomen Kopen

18
Olijfbomen doen meteen denken aan de mediterraanse kust. Ze zijn daarom ook niet te missen in een Tropische tuin in Nederland. Onze olijfbomen zijn van hoge kwaliteit en krijgen in de meeste gevallen ieder jaar kleine olijfjes!(bij de grotere maten)
Lees meer
Sorteer op:
€9,95
€4,95
in voorjaar te koop
  • VOOR 12:00 BESTELD, MORGEN BEZORGD*
  • BEZORGING SLECHTS 6,95
  • Vaste lage prijzen
  • VOOR 12:00 BESTELD, MORGEN BEZORGD*
  • BEZORGING SLECHTS 6,95
  • Vaste lage prijzen

De olijfboom is een zeer unieke boom die we de laatste tijd veel vaker in de Nederlandse tuin tegenkomen. 

De olijfbomen die wij verkopen zijn speciaal voor u geselecteerd en uitgezocht op hun winterhardheid. Dit houdt in dan u bij ons een zeer sterke en gezonde olijfboom ontvangt voor de juiste prijs !

Dit komt omdat wij rechtstreeks werken met de olijfboomkwekers. Dit houdt in dat de olijfboom niet maanden lang bij een groothandel heeft gestaan, waar hij niet de juiste verzorging heeft gehad.

Hij wordt van expert tot expert overgedragen. Zo ontvangt u een olijfboom van zeer hoge kwaliteit.

Al onze olijfbomen zijn winterhard. Hoe dikker en ouder de plant is, hoe sterker hij is. Wel raden wij altijd aan om kleinere soorten goed te beschermen bij temperaturen onder de -10 graden. Dit is omdat de jongere planten (net als jongere mensen) minder sterk zijn.

Wist u dat de olijfboom een zeer sterke boom is ?

Dit is te zien in bijvoorbeeld Griekenland. Daar komen wel eens bosbranden voor, en dan gaan er vaak ook olijfbomen die er al honderden jaren staan de fik in. Gelukkig kan de stam niet in de brand vliegen. Dit heeft na een jaar een wonderbaarlijk resultaat.. de olijfbomen komen namelijk in bijna alle gevallen gewoon terug!


Een olijfboom heeft u niet voor even maar voor het hele leven. Daarom raden wij van Teeninga palmen aan om de juiste olijfboom uit te zoeken. Ze worden ouder dan wij en het is natuurlijk leuker om meteen een prachtige oude olijfboom in de tuin te hebben!

U koopt daarom makkelijk en snel de juiste olijfboom bij Teeningapalmen.nl

 

Weet u dat Teeninga Palmen gegarandeerd de allergoedkoopste palmbomen en tropische planten leverancier is?


Niet alleen zijn wij de goedkoopste, maar wij selecteren onze palmbomen en tropische planten zorgvuldig om te verzekeren dat wij u palmen en planten leveren van de hoogste kwaliteit. Wij staan erop dat wij simpelweg de allerbeste leverancier zijn! Daar durven wij onze naam achter te zetten.

Verder hebben wij nog een leuke tijdelijke actie. Voert u binnen de komende 20 minuten een bestelling door vanaf 10 euro, dan krijgt u van ons 10% korting!

Top !