Sluit zoeken
TROPISCH VERHUUR

Verhuur voor ieder evenement

Maak een feest knallend net zoals in Ibiza!

Palmbomen zijn dé decoratieve partymakers! Maak van een feest pas echt een feest d.m.v. palmbomen en andere jungle planten. Laat je gasten zich op vakantie wanen en genieten van de tropen. Wij kunnen leveren wat daarvoor nodig is. Van een tuinfeest tot aan volledige tropische aankleding in een stadion, wij kunnen het realiseren!

The Sky Is The Limit

Ook voor zakelijke evenementen zoals beurzen zijn palmbomen uitstekend geschikt om het klinische formele te doorbreken en een vleugje leven aan te brengen, zodat men ook een beetje kan gebieten van de atmosfeer.

Wat kost dat dan?

Wij rekenen een standaard huur tarief per boomgrootte, plus transportkosten per boomgrootte. Daarbovenop rekenen wij borg, die u volledig terugkrijgt mits wij de palmen zonder schade terug ontvangen.

Op dit moment geldt voor een kleine (1.5m hoog) boomgrootte 25 euro huurtarief per dag, en 60 euro transportkosten per pallet (er passen wel 20 kleinere palmen op een pallet).

Voor een grotere boomgrootte (2.5 - 4.5m hoog) rekenen wij 75 euro huurtarief per dag, en 120 euro transportkosten per pallet (er passen er 2 op een pallet naast elkaar schuin, met oversteek).

Voor grote projecten of lange huurperiodes kunnen wij een aangepaste offerte opmaken.

Vul het onderstaande formulier in met uw huuromschrijving


Message

Afhalen in Opeinde / Route