i.v.m met onze goedendoelen reis zijn wij gesloten van 02-01-2019 t/m 18-01-2019. Alle orders worden pas na deze datum verwerkt

Palmen / Palmbomen Kopen

Palmbomen zijn onmisbaar in een mediterraanse tuin wij hebben een groot assortiment winterharde en kamer palmbomen op voorraad voor een lage prijs !
Lees meer

Wij hebben onze palmen in verschillende categorieën ingedeeld, zodat u makkelijker uw juiste palm kunt vinden.

Wilt u bijvoorbeeld een winterharde palmboom kopen voor uw tuin dan kunt u al onze  winterharde palmen vinden bij de categorie Winterharde palmen.

Deze palmen hebben wij speciaal voor u uitgezocht om in uw tuin aan te kunnen planten of in een pot te houden en zijn winterhard genoeg om in de tuin te kunnen staan.

Wilt u liever een kamer palm kopen.

Wij hebben voor u alle kamerpalmen op een rij gezet deze palmbomen zijn speciaal geselecteerd om in uw huis neer te kunnen zetten.

Ze zorgen voor een tropische sfeer in huis en zuiveren ook nog eens de lucht zodat er meer zuurstof in uw huis is. Zo stimuleren de palmen uw concentratie in huis.

 

Wilt u een Tropische palmboom kopen voor bijvoorbeeld uw sub tropische kas of uw kantoor.

 

Wij hebben een groot aanbod tropische palmbomen.

Wij hebben alle tropische palmen speciaal voor u op een rij gezet die kunt u vinden in de catgorie tropische palmen.

Tropische palmbomen zijn echt uniek en geven de ruimte waar ze worden geplaats het gevoel van tropische oorden.

Deze palmen zijn geimporteerd uit de tropen en Worden minimaal een aantal jaren wennen aan het aantal lichturen van Nederland dit word gedaan in een gigantische tropische kas.

U kunt onze tropische palmbomen gebruiken voor bijvoorbeeld een sub tropische zwempardijs,sub tropische kas of in uw kantoor, ze geven elke ruimte de gedachte aan de tropen, let wel op sommige soorten hebben een hoge luchtvochtigheid nodig om te groeien zoals de kokos palm die zou u alleen op een plek kunnen plaatsen waar een luchtvochtig heid van minimaal 70% is en de tempratuur niet lager dan 18 graden komt.

 

Wilt u een semi-winterharde palmboom kopen?

 

Deze palmen hebben wij speciaal voor u uitgezocht en kunnen in de zomermaanden en lente buiten staan en enkele graden vorst verdagen.

Wilt u een mooie palm kopen die u in de zomermaanden buiten kunt zetten dan zijn deze palmen echt iets voor jouw.

Wij van Teeninga palmen zijn dé betrouwbare leverancier voor winterharde palmbomen, exclusieve bomen en planten, bamboe, , bonsai en cipressen,kamerplanten.
Palmbomen en olijfbomen bestellen.

Weet u dat Teeninga Palmen gegarandeerd de allergoedkoopste palmbomen en tropische planten leverancier is?


Niet alleen zijn wij de goedkoopste, maar wij selecteren onze palmbomen en tropische planten zorgvuldig om te verzekeren dat wij u palmen en planten leveren van de hoogste kwaliteit. Wij staan erop dat wij simpelweg de allerbeste leverancier zijn! Daar durven wij onze naam achter te zetten.

Verder hebben wij nog een leuke tijdelijke actie. Voert u binnen de komende 20 minuten een bestelling door vanaf 10 euro, dan krijgt u van ons 10% korting!

Top !