Sluit zoeken

Een grote plant kopen

Wij hebben speciaal voor u uit ons ruime assortiment mediterrane planten, de grootsten geselecteerd, zodat u de juiste plant voor uw tuin of grote ruimte kunt uitkiezen.
De Phoenix dactylifera - De echte Dadelpalm
Zoekt u een palm die uw tropische tuin echt naar de Next Level tilt? Dan raden wij 2 soorten aan. Deze, de Phoenix dactylifera, of z'n neef de Phoenix canariensis. In Nederland is deze palm iets minder bijzonder dan in het warme buitenland. Waarom? De eetbare dadels groeien in het Nederlandse klimaat minder goed. Maar verder.. wow! Wat een geweldenaar is hij. Dit is de familierivaal van de Phoenix canariensis. Hij is iets minder vol van blad, maar het blijft een imposante indrukmaker die meer winterhard is. Met minder onderhoud en toch een geweldige indruk is dit voor veel mensen een voorkeurspalm t.o.v. de canariensis. Dus, wilt u minder onderhoud en wel een geweldige look, dan is dit zeker een mooie keus. Is onderhoud geen probleem, dan raden wij ook aan om even de Phoenix canariensis te bekijken. Die vinden wij net een slag mooier, maar dat komt dus met extra eisen. Feitjes: ⦁ Deze palm wordt veel geteeld in warme gebieden vanwege de eetbare zoete dadels die veel geexporteerd worden ⦁ In een warm gebied wordt een dactylifera na genoeg jaren wel 15-25 meter hoog. De bladeren kunnen dan wel 3 meter lang zijn.
Verder lezen
dadelpalm verzorging 180 cm stam
± 545cm     120cm
1.499,99
2.999,99
dadelpalm verzorging
± 680cm     90cm
1.799,99
1.999,99
De Pandanus utilis
De Pandanus utilis is een prachtige tropische plant die uw kamer of tuin omtovert tot een exotische jungle omgeving. Deze planten zijn van hoge kwaliteit, rechtstreeks vers geleverd uit onze landelijke kassen.
Verder lezen
tropische-plant
± 475cm     110cm
- Partnerkweek -
Op aanvraag
tropische-plant
± 475cm     120cm
- Partnerkweek -
Op aanvraag
tropische-plant
± 550cm     120cm
- Partnerkweek -
Op aanvraag
tropische-plant
± 650cm     120cm
- Partnerkweek -
Op aanvraag
tropische-plant
± 875cm     140cm
- Partnerkweek -
Op aanvraag
De Trithrinax campestris - Blauwe dadelpalm
De Trithrinax campestris is een prachtige zeldzame winterharde palmboom! Hij komt vaak voor met meerdere stammen (multistam) en groeit niet erg snel (langzame groeier). De Trithrinax campestris is winterhard tot -15 graden en kan hierdoor prima in de Nederlandse tuin geplaatst worden. Doordat de Trithrinax campestris langzaam groeit is hij wel een wat duurdere palmsoort, maar zeker de moeite waard, omdat hij prachtige lichtblauwe bladeren heeft.
Verder lezen
Trithrinax campestris kopen koningspalm kopen Exclusieve
± 380cm     120cm
Op aanvraag
Trithrinax campestris kopen koningspalm kopen Multi stam
± 430cm     150cm
Op aanvraag
palmboom kopen Exemplar
± 480cm     210cm
Op aanvraag
De Phoenix canariensis - Canarische Dadelpalm
Wij vinden de Phoenix canariensis een soort van tropische superplant. Hij is simpelweg zo mooi! Voor een grote binnenruimte is deze plant uitzonderlijk toepasbaar. Maar voor buiten is hij niet de allermakkelijkste. Echt heel mooi wat een Canariensis doet in een tuin, maar hij komt wel met een paar eisen: hij mag niet kouder staan dan -6 graden. Dan heeft hij echt hulp nodig, van bijv. vorstdoek eromheen en daar binnenin een warmtekabel. Ook moeten de bladeren in de winter bij elkaar gebonden worden en beschermd. Bij een grote maat kan dat nogal een karwei zijn. Maar wij doen eventueel aan servicepakketten hiervoor. Bent u bereid te voorzien in deze eisen, dan zal de Canariensis u echt een stevige portie tropische vakantiesfeer geven. Hoe groter de palm, hoe indrukwekkender het effect. Ook een kleinere maat groeit al snel naar een grootte dat het echt een mooie sfeer geeft. U kunt dus met een klein budget ook al een heel mooi resultaat bereiken. Deze palm vindt u ook vaak in tropische vakantieoorden. Vaak staan ze te pronken in hoogtes van 7 - 15 meter de lucht in, in de heerlijke zomerse warmte en met de zon of maan die erachter schijnt... dat is dus ook mogelijk in Nederland!
Verder lezen
phoenix canariensis buiten Kale stam
± 405cm     123cm
1.399,99
tropische-plant
± 390cm     70cm
- Partnerkweek -
1.681,97
tropische-plant
± 430cm     70cm
- Partnerkweek -
2.056,97
nepdadelpalm
± 570cm     120cm
2.699,99
2.499,99
phoenix canariensis winterhard
± 570cm     120cm
Op aanvraag
canarische dadelpalm
± 680cm     120cm
3.950,00
2.500,00
nepdadelpalm
± 745cm     160cm
Op aanvraag
canarische dadelpalm kopen
± 780cm     90cm
Op aanvraag
De Cananga odorata
De Cananga odorata is een prachtige tropische plant die uw kamer of tuin omtovert tot een exotische jungle omgeving. Deze planten zijn van hoge kwaliteit, rechtstreeks vers geleverd uit onze landelijke kassen.
Verder lezen
tropische-plant
± 325cm     60cm
- Partnerkweek -
1.996,97
De Acer palmatum 'Butterfly' - Japanse Esdoorn
De Acer palmatum 'Butterfly' is een kleine bontbladige Japanse esdoorn en heeft witbonte bladeren en een mooie roze bladrand. Het is wel een traag groeiende klein blijvende plant. In de herfst kleurt de roze bladrand van het bonte blad tot scharlaken rood.
Verder lezen
tropische-plant
± 250cm     50cm
- Partnerkweek -
435,97
De Fargesia robusta 'Pingwu' - Niet woekerende bamboe
De Fargesia robusta 'Pingwu' is een bamboesoort die prima in de schaduw kan staan. Hij zou zonder wortel bescherming in de volle grond geplant kunnen worden, omdat hij een bamboe soort is die niet woekert. Met zijn prachtige groene witte bamboe stammen is hij echt een lust voor het oog, en tovert iedere tuin om tot een paradijsje! Wat ook leuk is, is dat hij zeer winterhard is en ook redelijk snel groeit! De maximale hoogte die hij uiteindelijk haalt is 300-400 cm. Ook blijft deze bamboe in de winter mooi groen. Binnen enkele jaren wordt het een mooi groot bamboebos.
Verder lezen
tropische-plant
± 250cm     40cm
- Partnerkweek -
308,97
De Yucca filifera - Palmlelie
Op zoek naar een unieke palmboom die zowel in huis als in de tuin kan pronken? De Yucca Filifera is een prachtige woestijnplant die een exotische tint toevoegt aan elke ruimte. Deze snelgroeiende Yucca is afkomstig uit Mexico en is daar zeer geliefd. In Europa is deze Yucca echter zeldzaam en dus ook in Nederland. Met blauwgroene bladeren die op stelen groeien en vertakken in fijne draden, is de Yucca Filifera gemakkelijk herkenbaar. Deze palmlelie kan tot wel 3 meter hoog worden en bloeit in de zomer met geurende witte bloemen. De Yucca Filifera is winterhard en kan temperaturen tot -13 graden verdragen. In de wintermaanden moet de plant echter wel beschermd worden, vooral in een kuip om te voorkomen dat de pot bevriest. Deze Yucca gedijt goed in droge omstandigheden en is daarom geschikt voor mensen die soms wat vergeetachtig zijn met water geven. Zet de Yucca Filifera op een zonnige, beschutte plek met goed doorlatende grond voor het beste resultaat. Deze onderhoudsvriendelijke palmboom heeft weinig verzorging nodig, met langzaam groeiende stam en bladeren die uit de kruin ontspringen. Voor een optimale groei en gezonde groene bladeren, kan de Yucca Filifera worden gevoed met speciale voeding van maart tot oktober. Regelmatig snoeien, waarbij alleen bruine of lelijke bladeren worden weggeknipt, helpt de plant fris en gezond te houden. Haal de pracht en exotische sfeer van de Yucca Filifera in huis of in de tuin en geniet van deze bijzondere toevoeging aan je groene collectie. Kies voor kwaliteit en verrijk je leefomgeving met deze betoverende woestijnplant.
Verder lezen
tropische-plant
± 250cm     55cm
- Partnerkweek -
1.197,97
tropische-plant
± 285cm     65cm
- Partnerkweek -
1.923,97
tropische-plant
± 400cm     80cm
- Partnerkweek -
3.024,97
tropische-plant
± 500cm     100cm
- Partnerkweek -
3.992,97
De Ficus carica 'Brown Turkey' - Vijgenboom
De Ficus Carica (Brown Turkey), ook wel vijgenboom genoemd, kan in de volle grond gehouden worden. Hij is zelfs beter geschikt voor ons klimaat dan de traditionele variant. Zijn vruchten zijn heerlijk zoet van smaak en kunnen gegeten worden. Deze worden iets eerder rijp dan de gewone vijg, namelijk in augustus/september. Het blad van de vijgenboom is zeer interessant om te zien en heeft een tropische uitstraling. Vijgen worden het beste gehouden in de volle grond, maar zouden ook prima in een kuip kunnen blijven staan. Snoeien van de vijgenboom dient te gebeuren in de vroege lente. Dan horen de dode punten weggesnoeid te worden tot op één knoop. Een vijgenboom is kaal in de winter.
Verder lezen
tropische-plant
± 210cm     46cm
- Partnerkweek -
223,97
tropische-plant
± 220cm     55cm
- Partnerkweek -
471,97
ficus carica snoeien
± 330cm     100cm
1.999,99
2.499,99
De Yucca rostrata - Palmlelie
De Yucca rostrata is een echte aanrader voor een mediterrane sfeer in uw tuin, vanwege zijn hoge winterhardheid (-20 graden!). Waar wel rekening mee gehouden moet worden is dat hij niet te vochtig wordt in de winter. Hij heeft lange smalle grijze bladeren en een dikke stam. Onze Yucca's zijn goed doorgeworteld als dit ook bij de plant staat aangegeven. Omdat hij sterke bladeren heeft, kan hij ook prima op het balkon staan te pronken! Deze Yucca-soort wordt niet veel groter dan 4 meter. Het is een absolute blikvanger in de tuin en bijna onmisbaar in een tuin met een tropische uitstraling. De plant is uitermate geschikt voor het planten in de volle grond. Het is echter ook een goede kuipplant. De bladeren zijn grijs van kleur. De plant behoudt zijn bladeren in de winter. Aan de stam hangen de oudere bladeren met de punt naar beneden, als ware als een mooie rok. U kunt het beste in de winter niet bemesten en bijna geen water geven, liever te droog dan te nat. Rechte stammen zijn zeer moeilijk te vinden. Wij zoeken bij aanvraag van rechte stammen de meest rechte yucca er voor u tussenuit.
Verder lezen
tropische-plant
± 210cm     55cm
- Partnerkweek -
1.996,97
De Rhapis excelsa - Bamboe Stokpalm
De bamboepalm is een echte sfeermaker in uw huis of kantoor. Het is ook nog de enige echte kamerpalm die bijna niet kapot te krijgen is. Zijn stam lijkt op bamboe, zijn bladeren hebben een waaier-achtig uiterlijk. Hij groeit van oorsprong in Zuid-Oost Azië, maar ook in delen van China. De Rhapis schaduwpalm behoort tot de plantenfamilie van Araceae, subcategorie Palmea. Helaas is deze palm wel wat duurder, wat door zijn langzame groei komt.
Verder lezen
tropische-plant
± 210cm     45cm
- Partnerkweek -
398,97
De Olea europaea - Olijfboom
Perfect voor in de tuin omdat ze sterk zijn en winterhard zijn tot -17C. De Olea Europaea is de meest bekende olijfboom in onze Nederlandse tuinen. Door hun hoge winterhardheid kunnen ze prima in ons klimaat overleven en brengen ze letterlijk de mediterraanse sfeer in onze tuin. Als alternatief voor een palmboom kopen, kunt u zeker aan de olijfboom een geweldige aanwinst hebben. Al onze olijfbomen zijn van zeer hoge kwaliteit en stuk voor stuk geselecteerd en uitgezocht bij onze kwekers. Hierdoor ontvangt u een olijfboom van de beste kwaliteit. Het is wel erg belangrijk dat u bij het kopen van een olijfboom moet nagaan dat ze niet zomaar een dikke stam krijgen. Wij hebben er namelijk soorten tussen zitten van maar liefst 1000 jaar oud. Daarom luidt bij ons het spreekwoord,´Een olijfboom heb je niet voor even maar je hele leven!´ Daarom is het erg verstandig om de juiste maat uit te zoeken. Soms kun je beter wat meer uitgeven bij de aanschaf van een olijfboom, dan minder.. Wilt u namelijk een dikke stam of een hoge olijfboom dan raden wij aan deze ook uit te zoeken, bij ons vindt u namelijk de goedkoopste grote olijfbomen! U kunt natuurlijk ook kiezen voor onze snel groeiende kleinere maten. Deze groeien zeer snel en zijn geweldig om mee te beginnen. Wij raden een dikkere stam aan. Hoe dikker de stam, hoe sterker de plant. Wij hebben een breed assortiment in olijfbomen. Kijk daarom rustig rond op onze webwinkel. Ook kunt u ze uitzoeken in onze tropische showroom!
Verder lezen
olijfbomen kopen
± 230cm     75cm
299,99
549,99
olea europaea kopen Multi boll
± 230cm     80cm
649,99
799,99
olijfboom kopen
± 235cm     110cm
649,99
899,99
tropische-plant
± 225cm     110cm
- Partnerkweek -
3.387,97
tropische-plant
± 250cm     110cm
- Partnerkweek -
2.056,97
olijfboom kopen Pon Pon in vierkante bak
± 280cm     100cm
1.999,99
2.499,99
winterharde olijfboom Wild vertakt
± 280cm     80cm
599,99
699,99
olijfboom kopen
± 270cm     150cm
1.249,00
1.749,00
winterharde olijfboom
± 285cm     155cm
1.749,00
2.449,00
tropische-plant
± 300cm     120cm
- Partnerkweek -
1.088,97
olea europaea kopen Zwaar Vertakt
± 330cm     150cm
Op aanvraag
olijfbomen kopen Zwaar vertakt
± 345cm     190cm
Op aanvraag
olea europaea kopen Exemplar
± 320cm     155cm
2.499,00
3.499,00
olijfbomen kopen Pirineos Silvestre Malla
± 380cm     200cm
Op aanvraag
tropische-plant
± 375cm     200cm
- Partnerkweek -
4.827,97
tropische-plant
± 400cm     160cm
- Partnerkweek -
4.234,97
winterharde olijfboom 'Cieza'
± 455cm     200cm
Op aanvraag
winterharde olijfboom 'Fargas' - Zwaar vertakt
± 455cm     350cm
Op aanvraag
olea europaea kopen Oude olijf
± 545cm     350cm
Op aanvraag
olea europaea kopen Pom Pon
± 545cm     200cm
Op aanvraag
De Chamaerops humilis - Europese Dwergpalm
Deze palm kunt u kiezen als een alternatieve palmsoort, of als aanvulling op de meer normale palmsoorten. Dit is namelijk een zeer unieke soort die niet direct doet denken aan de typische palm die u veelal direct tegenkomt op vakantie. Hij geeft een sterke tropische sfeer aan de omgeving waar hij wordt geplaatst, het is namelijk echt een tropenplant, met een unieke uitstraling. Wat vaak meteen opvalt aan de midden-tot-grote maat van de humilis, is dat hij meestal meerstammig is. Deze stevige stammen showen direct al een bijzonderheid, die geen andere plant geeft. Alleen de Trithrinax campestris is vergelijkbaar in vorm, en toch heeft die z'n eigen stijl. Wij moeten er wel eventjes bij vermelden: deze palm heeft dorens aan de stengels, dus dat kan eventueel wat prikken opleveren als hij wordt beetgepakt. Bekijk de foto's, en bepaal zelf of u deze tropische geweldenaar in uw situatie wilt toepassen. Wij leveren deze palm voor exclusief lage prijzen, en sommige grotere maten kunnen alleen bij ons verkregen worden. Ook komt deze palm met een paar voordelen: ⦁ Hij is gemakkelijk te onderhouden, een dagje geen water is niet een groot probleem ⦁ Behoorlijk winterhard, namelijk tot -13 graden ⦁ Sterke plant wanneer goed doorworteld, niet snel ziek of lelijk
Verder lezen
europese dwergpalm kopen
± 230cm     85cm
899,99
999,99
europese dwergpalm kopen Exemplar
± 355cm     170cm
Op aanvraag
europese dwergpalm kopen Multi stam
± 415cm     120cm
4.999,99
Chamaerops Humilis Exemplar multi
± 430cm     200cm
Op aanvraag
Chamaerops Humilis kopen Exclusive
± 645cm     230cm
Op aanvraag
Chamaerops Humilis kopen Exemplar
± 780cm     250cm
Op aanvraag
De Trachycarpus fortunei - Waaierpalm
In de Nederlandse tropentuin is er één boomsoort die absoluut niet mag ontbreken, en dat is de zeer typische hawaii-fun-style palm die een echte vakantiesfeer brengt, maar ook nog eens zeer winterhard is tot -17 graden. Wij hebben het natuurlijk over de Trachycarpus fortunei, de meest populaire palm. Deze is verkrijgbaar in normale stijl, maar ook in kokos-look (gestripte vacht). Dit is de echt typische dunne lange stam met grote pluim bovenaan. Wij krijgen deze geleverd, natuurlijk in een kweekpot, waardoor de kruin nog niet zo groot uitvalt, maar wat compacter is. Wanneer u deze in een grote pot of volle grond plant, zal de kruin geweldig uitgroeien, en de palm een enorme sfeermaker worden. Graag noemen we nog wat eigenschappen van deze geweldige winterharde tropische optie: ⦁ Het blad is diep-groen en grotere bladen krijgen hangende punten ⦁ De vacht laat z'n groei verleden zien door eerder afgeknipte takken, die wat uitsteken ⦁ Wij importeren uit de velden in koudere regio's van Spanje zodat u niet een slappe kaspalm ontvangt ⦁ In het begin groeit hij vrij langzaam, maar naarmate hij groter wordt, gaat hij steeds sneller groeien Mocht u deze palm overwegen, maar nog wat vragen hebben, voel u vrij om ons een berichtje te sturen. Wij antwoorden meestal dezelfde dag nog.
Verder lezen
palmboom trachycarpus fortunei Royal Quality - In Bak
± 220cm     100cm
499,99
899,99
tropische-plant
± 210cm     45cm
- Partnerkweek -
398,97
trachycarpus fortunei kopen Royal Quality
± 235cm     50cm
249,99
349,99
trachycarpus fortunei Royal Quality - In Bak
± 265cm     100cm
599,99
1.099,99
tropische-plant
± 275cm     65cm
- Partnerkweek -
955,97
winterharde palm trachycarpus 150-190 Stam
± 300cm     60cm
399,99
449,99
palmboom trachycarpus fortunei 200-220 cm stam
± 325cm     60cm
449,99
499,99
tropische-plant
± 325cm     70cm
- Partnerkweek -
1.391,97
tropische-plant
± 330cm     70cm
- Partnerkweek -
1.088,97
tropische-plant
± 350cm     95cm
- Partnerkweek -
1.209,97
palmboom trachycarpus fortunei 220-250 Stam
± 375cm     70cm
499,99
699,99
trachycarpus fortunei Kale Stam
± 385cm     80cm
499,99
799,99
tropische-plant
± 375cm     70cm
- Partnerkweek -
1.572,97
trachycarpus fortunei 270 Stam
± 415cm     100cm
599,99
899,99
winterharde palm trachycarpus 290 Stam
± 405cm     60cm
679,99
749,99
tropische-plant
± 400cm     85cm
- Partnerkweek -
1.391,97
tropische-plant
± 425cm     85cm
- Partnerkweek -
1.633,97
tropische-plant
± 435cm     95cm
- Partnerkweek -
1.681,97
palmboom trachycarpus fortunei 300 Stam
± 470cm     80cm
699,99
799,99
tropische-plant
± 450cm     85cm
- Partnerkweek -
1.875,97
trachycarpus fortunei
± 505cm     80cm
699,95
999,99
tropische-plant
± 525cm     90cm
- Partnerkweek -
2.165,97
winterharde palm trachycarpus
± 540cm     100cm
- Partnerkweek -
2.359,97
tropische-plant
± 540cm     100cm
- Partnerkweek -
2.165,97
tropische-plant
± 550cm     80cm
- Partnerkweek -
2.480,97


Message

Afhalen in Opeinde / Route