Sluit zoeken
 Sluit vanaf 20 October 2021 22:00
Huidig bod
180,00
Meld u gratis aan
Biedingen
0
Login om te bieden

Win nu een echte geweldige Dicksonia antarctica voor een spotprijsje! Bekijk de foto's en bedenk eens waar deze plant een mooi plekje kan krijgen!

Dicksonia Antarctica - Tasmaanse Boomvaren 180-270cm - Stam 90-110 Cm
Afhalen, of bezorgd binnen heel Nederland
0 Biedingen
180,00
Win nu een echte geweldige Dicksonia antarctica voor een spotprijsje! Bekijk de foto's en bedenk eens waar deze plant een mooi plekje kan krijgen!

Hoogte: 180cm
Welkom bij deze superveiling!
Wanneer u een bod uitbrengt en u bent aan het einde van de veiling de laatste bieder, dan bent u de nieuwe eigenaar van dit product! U zult dan een factuur ontvangen waar u rechtsplichtig aan dient te voldoen. U kunt dan kiezen om het product af te halen of om het product op te laten sturen tegen bijkomende verzendkosten. Houd hier a.u.b. rekening mee bij het uitbrengen van uw bod!
Hoe te verzorgen
Een tropische plant heeft op zich niet heel veel verzorging nodig, maar houdt tijdens de warme dagen van veel vocht, en dient altijd de grond minimaal lichtvochtig te hebben. In de herst, lente en winter is het belangrijk dat de grond niet te vochtig is. Verder raden wij aan voedingsstoffen toe te passen, eenmaal per jaar.
Verzending
Wij verzenden zonder probleem binnen heel Nederland. Mocht uw adres moeilijk te bereiken zijn kan er mogelijk alternatief transport geregeld worden. Dit duurt iets langer en kan duurder uitvallen.
Retouren
Onder normale omstandigheden kunnen wij planten niet retour nemen, omdat het levende objecten zijn. Echter, mocht de plant zeer beschadigd aangekomen zijn, dan kunnen wij u een vervanging aanbieden wanneer op voorraad, en anders kunnen wij u het geldbedrag retourneren.


Andere veilingen
Message