Sluit zoeken
Wegens omstandigheden in de import/export: onze actie artikelen kunnen nog maar tijdelijk zo goedkoop. Wees er dus snel bij!

Teeninga Palmen - Online Tropische Tuincentrum Wassenaar


U koopt bij Teeningapalmen.nl de allerbeste en allergoedkoopste winterharde palmen en andere tropische planten, zoals bijvoorbeeld boomvarens, of olijfbomen.

Wij maken gebruik van goede en goedkope transportdiensten die uw tropische bestelling voordelig bezorgen in Wassenaar. Dat maakt Teeninga voor u een geweldig online tuincentrum vanuit Wassenaar.

Wij hebben al onze bijzondere mediterrane palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze webshop zelf voor u uitgekozen bij onze leveranciers. Deze tuin- en kamerplanten zijn van uiterst hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs.

Onze winterharde soorten zijn sterk genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om de vorstdagen te overleven in Nederland. Echter raden wij wel aan om bij extreme kou de planten extra te beschermen. Om te helpen dat de winterharde palmbomen niet doodgaan met een koudere vorstperiode (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer echt), leveren wij een uitgebreid selectie winterbescherming, om de palmen de winter goed door te helpen. Dit betreft artikelen zoals beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Ons ruime assortiment planten regelen wij vanuit alle hoeken van de planeet, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Wassenaar. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum Wassenaar, kunt u altijd goed terecht

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Wassenaar en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Wassenaar vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message