Sluit zoeken
Wegens omstandigheden in de import/export: onze actie artikelen kunnen nog maar tijdelijk zo goedkoop. Wees er dus snel bij!

Teeninga Palmen - Het Online Tropische Tuincentrum Rotterdam


U koopt bij Teeningapalmen.nl de allerbeste en allergoedkoopste winterharde palmen en andere tropische planten, zoals bijvoorbeeld yucca's, of bananenplanten.

Wij hebben goede en goedkope vervoerders die uw gewenste palmboom voordelig bezorgen in Rotterdam. Dat maakt ons voor u een geweldig tuincentrum vanuit Rotterdam.

Wij hebben al onze exotische palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze online shop met eigen handen voor u uitgekozen bij onze leveranciers. Deze planten zijn van hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs.

Onze winterharde soorten zijn sterk genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om de vorstdagen te overleven van Nederland. Echter, wij raden wel aan om bij de strengste koude dagen uw planten te beschermen. Om bij te dragen dat de vorstbestendige palmbomen niet doodgaan bij een koudere winter (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer), hebben wij een uitgebreid producten selectie winterbescherming, om de planten de winter veilig door te helpen. Dit betreft producten zoals beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Onze tropische planten en bomen halen wij vanuit de hoeken van de aardbol, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Rotterdam. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum Rotterdam, kunt u altijd goed terecht

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Rotterdam en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Rotterdam vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message