Sluit zoeken

Teeninga Palmen - Online Tropische Tuincentrum Roermond


U koopt bij Teeningapalmen.nl de mooiste en goedkoopste winterharde palmen en andere mediterrane planten, zoals bijvoorbeeld strelitzia's, of olijfbomen.

Wij maken gebruik van gespecialiseerde transportdiensten die uw tropische bestelling snel en goedkoop vervoeren naar Roermond. Dat maakt Teeninga Palmen voor u een super online tuincentrum vanuit Roermond.

Wij hebben al onze exotische palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze webshop met eigen handen voor u geselecteerd bij onze partnerkwekerijen. Deze tuin- en kamerplanten zijn van hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs.

Onze winterharde soorten zijn sterk en krachtig genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om onze vorstdagen te overleven in Nederland. Echter, wij raden wel aan om bij extreme vorst uw planten extra te beschermen. Om bij te dragen dat de winterharde palmbomen overleven met een stevige winter (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer echt), leveren wij een groot producten selectie winterbescherming, om de palmen de winter veilig door te helpen. Dit zijn producten zoals speciale beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Onze tropische planten en bomen regelen wij vanuit alle hoeken van de aardbol, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Roermond. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum Roermond, kunt u altijd goed terecht

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Roermond en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Roermond vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message