Sluit zoeken
Wegens omstandigheden in de import/export: onze actie artikelen kunnen nog maar tijdelijk zo goedkoop. Wees er dus snel bij!

Teeninga Palmen - Online Tropische Tuincentrum Nijmegen


U koopt bij Teeningapalmen.nl de mooiste en goedkoopste winterharde palmbomen en andere mediterrane planten, zoals bijvoorbeeld boomvarens, of bananenplanten.

Wij hebben goede en goedkope transportdiensten die uw gewenste palmboom tegen laag tarief vervoeren naar Nijmegen. Dat maakt ons voor u een geweldig online tuincentrum vanuit Nijmegen.

Wij hebben al onze mediterrane palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze online shop met eigen handen voor u geselecteerd bij onze partnerkwekerijen. Deze tuin- en kamerplanten zijn van hoge kwaliteit, en dat voor lage prijzen.

De winterharde soorten zijn zeker sterk en krachtig genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om de winter te overleven van Nederland. Echter, wij raden wel aan om bij extreme vorst de planten extra te beschermen. Om bij te dragen dat de vorstbestendige palmbomen niet doodgaan met een strenge winter (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer echt), bieden wij een uitgebreid producten assortiment winterbescherming, om de palmen de winter goed door te laten komen. Dit betreft producten zoals speciale beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Onze tropische planten en bomen regelen wij vanuit de hoeken van de wereld, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Nijmegen. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum Nijmegen, kunt u altijd goed terecht

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Nijmegen en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Nijmegen vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message