Sluit zoeken

Teeninga Palmen - Het Online Tropische Tuincentrum Hengelo


U koopt bij Teeningapalmen.nl de allerbeste en allergoedkoopste winterharde palmen en andere mediterrane planten, zoals bijvoorbeeld yucca's, of olijfbomen.

Wij partneren met goede en goedkope transportdiensten die uw tropische bestelling voordelig leveren aan Hengelo. Dit maakt Teeninga Palmen voor u een super online tuincentrum vanuit Hengelo.

Wij hebben al onze bijzondere exotische palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze webshop zelf voor u geselecteerd bij onze partnerkwekerijen. Deze tuin- en kamerplanten zijn van uiterst hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs.

Onze winterharde soorten zijn sterk genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om de vorstdagen te overleven in Nederland. Echter raden wij wel aan om bij de strengste koude dagen de planten te beschermen. Om bij te dragen dat de winterharde palmbomen overleven bij een stevige winter (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer echt), hebben wij een groot assortiment winterbescherming, om de palmen de winter goed door te laten komen. Dit betreft artikelen zoals speciale beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Onze tropische planten en bomen halen wij uit alle hoeken van de planeet, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Hengelo. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum Hengelo, kunt u altijd goed terecht

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Hengelo en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Hengelo vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message