Sluit zoeken
Wegens omstandigheden in de import/export: onze actie artikelen kunnen nog maar tijdelijk zo goedkoop. Wees er dus snel bij!

Teeninga Palmen - Online Tropische Tuincentrum Friesland


U koopt bij Teeningapalmen.nl de mooiste en goedkoopste winterharde palmbomen en andere mediterrane planten, zoals bijvoorbeeld strelitzia's, of cycassen.

Wij maken gebruik van gespecialiseerde transportbedrijven die uw gewenste palmboom voordelig bezorgen in Friesland. Dat maakt Teeninga voor u een super online tuincentrum vanuit Friesland.

Wij hebben al onze tropische palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze webshop met eigen handen voor u uitgekozen bij onze partnerkwekerijen. Deze tuin- en kamerplanten zijn van uiterst hoge kwaliteit, voor lage prijzen.

De winterharde soorten zijn zeker sterk genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om onze vorstdagen te overleven van Nederland. Echter, wij raden wel aan om bij extreme koude dagen de planten te beschermen. Om te helpen dat de vorstbestendige palmbomen niet doodgaan met een stevige winter (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer echt), bieden wij een groot selectie winterbescherming, om de palmen de winter goed door te helpen. Dit zijn producten zoals speciale beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Onze tropische planten en bomen halen wij uit de hoeken van de wereld, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Friesland. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum Friesland, kunt u altijd goed terecht

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Friesland en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Friesland vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message