Sluit zoeken

Teeninga Palmen - Het Online Tropische Tuincentrum Eindhoven


U koopt bij Teeningapalmen.nl de allerbeste en allergoedkoopste winterharde palmen en andere tropische planten, zoals bijvoorbeeld yucca's, of olijfbomen.

Wij partneren met goede en goedkope transporteurs die uw tropische bestelling voordelig vervoeren naar Eindhoven. Dat maakt Teeninga Palmen voor u een super tuincentrum vanuit Eindhoven.

Wij hebben al onze mediterrane palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze webshop met eigen handen voor u geselecteerd bij onze partnerkwekerijen. Deze tuin- en kamerplanten zijn van uiterst hoge kwaliteit, en dat voor lage prijzen.

De winterharde soorten zijn zeker sterk genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om de vorstdagen te overleven in Nederland. Echter, wij raden wel aan om bij de strengste koude dagen uw planten te beschermen. Om te helpen dat de vorstbestendige palmbomen overleven bij zo'n strenge winter (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer echt), leveren wij een groot selectie winterbescherming, om de planten de winter goed door te laten komen. Dit zijn artikelen als speciale beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Onze tropische planten en bomen regelen wij uit de hoeken van de planeet, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Eindhoven. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum Eindhoven, kunt u altijd goed terecht

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Eindhoven en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Eindhoven vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message