Sluit zoeken

Teeninga Palmen - Online Tropische Tuincentrum Arnhem


U koopt bij Teeningapalmen.nl online de mooiste en goedkoopste winterharde palmen en andere mediterrane planten, zoals bijvoorbeeld boomvarens, of cycassen.

Wij hebben goede en goedkope transportdiensten die uw tropische bestelling voordelig leveren aan Arnhem. Dat maakt Teeninga Palmen voor u een geweldig tuincentrum vanuit Arnhem.

Wij hebben al onze mediterrane palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze webshop met eigen handen voor u geselecteerd bij onze partnerkwekerijen. Deze planten zijn van uiterst hoge kwaliteit, en dat voor lage prijzen.

Onze winterharde soorten zijn sterk genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om onze vorstdagen te overleven in Nederland. Echter, wij raden wel aan om bij de strengste kou de planten extra te beschermen. Om bij te dragen dat de vorstbestendige palmbomen niet doodgaan met een koudere winter (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer), bieden wij een groot producten assortiment winterbescherming, om de palmen de winter veilig door te helpen. Dit betreft artikelen als speciale beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Ons ruime assortiment planten halen wij uit alle hoeken van de planeet, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Arnhem. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum Arnhem, kunt u altijd goed terecht

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Arnhem en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Arnhem vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message