Openingstijden
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
13:00–17:00
10:00–17:00
Gesloten
10:00–17:00
10:00–17:00
12:00–17:00
Gesloten
0
Winkelwagen
Sluit zoeken
Zwembaden
Buiten douche

Spa

Spa

Zitten in de airjet massagestralen van een warm jacuzzibad, wat kan dat heerlijk ontspannend zijn. Wij hebben de beste kwaliteit jacuzzi's voor de laagste prijzen, zowel opblaasbare are grote kunststof jacuzzi's, wij hebben het allemaal. Ook verkopen wij accessoires.

Een korte introductie in de geschiedenis van hydrotherapie

Het woord hydro-massage bestaat uit twee delen, hydro (Grieks voor water) en massage. Hydro-massages bestaan dus uit twee elementen welke goed zijn voor het lichaam en het algemeen welzijn.

Het therapeutische gebruik van water heeft een lange geschiedenis. Diverse vormen van hydrotherapie zijn terug gevonden in de oude Egyptische, Griekse en Romeinse beschavingen. De Egyptische adel baden in water met essentiële oliën en bloemen, terwijl de Romeinen openbare badhuizen hadden voor het volk. Andere culturen met een lange geschiedenis op het gebied van hydrotherapie zijn de Chinese en de Japanse, waarbij de Japanse zich vooral richtte op de warmwaterbronnen.

Wat is hydrotherapie

Hydrotherapie, of water therapie, is het gebruik maken van water (heet, koud, stoom of ijs) om zo ongemakken te verlichten en het lichamelijke welzijn te bevorderen. Hydro-massage maakt gebruik van water- en/ of luchtdruk op de huid. Het water en de luchtdruk zorgen voor een directe massage welke de doorstroming van het bloed door het gehele lichaam stimuleert. De positieve effecten van de hydro-massages ontstaan door de fysieke massage door de airjets, in combinatie met het warme water en/ of het speciaal gebruikte zout.

Voordelen en effecten

Hydro-massage is een vorm van massage gebaseerd op waterdruk. De essentie van hydro-massage is het toepassen van massage technieken op het lichaam via water. Hydro-massage helpt bij het ontspannen van de spieren, het bevorderen van de bloedsomloop en het verlichten van de spierspanning. Hydrotherapie is ook uitstekend te gebruiken bij stress.

Bijwerkingen

Hydro-massage wordt niet aanbevolen voor ouderen, kinderen en zwangere vrouwen. Ook als u last heeft van bepaalde longaandoeningen, hoge bloeddruk of huidziekten wordt geadviseerd om op te passen. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw huisarts. 

 

AIRJETSDrijf weg op een wolk van bubbels met een AirJet massage! Kalmeer uw huid en ontspan uw geest met één druk op de knop. Druk simpelweg op de Lay-Z-Massage knop op het bedieningspaneel en de AirJets zullen u omringen met bruisend genot. 
HydroJetDit is de ultieme spa ontspanning binnen handbereik. Met acht volledig instelbare HydroJets is dit precies wat u nodig heeft. Met een eenvoudige draai aan de HydroJet ring bepaald u de doorstroom en door het pijpje in de jet te kantelen kan hij alle kanten op worden gericht. Verdeel deze luxe gelijkmatig onder uw metgezellen of richt alle acht HydroJets op uzelf voor een diepe, rustgevende, magische massage.
HydroJet ProAirJets PLUS HydroJets! U krijgt het beste van twee werelden met de HydroJet Pro. Acht richting- en doorstroom instelbare HydroJets gecombineerd met AirJets bieden de ultieme spa ontspaning. Selecteer alleen de AirJets, alleen de HydroJets of beide tegelijk - de keuze is aan u met de HydroJet Pro!
Stevige I-beam constructieStevige constructie bestaande uit zowel horizontale als verticale I-beams. Dit ontwerp biedt een superieure stabiliteit met behoudt van een comfortabel oppervlak voor een luxe en verfrissende spa ervaring. Deze constructie zorgt er voor dat de spa's hun vorm behouden, hoe vaak ze ook worden opgeblazen of leeglopen. 
TriTech 3-PLYTriTech materiaal bestaat uit 3 lagen: Twee lagen gelamineerd PVC met daar tussen in een polyester kern. Dit zorgt voor een superieure sterkte en duurzaamheid. 

Elektromagnetische 

waterontharder

Verminder de nadelige effecten van hard water, zoals vlekken in uw spa of huid irritatie, met onze ingebouwde Clear Soft waterontharder. Activeer gewoon het Clear Soft systeem via het bedieningspaneel van uw spa en de krachtige elektromagnetische spoelen houden het water in goede conditie. Zonder extra losse onderdelen is het niet alleen laag in onderhoud: het is bijna geen onderhoud!
Elektrostatische waterbehandeling
Een veilige, probleemloze manier om uw spa te voorzien van chloor. Het ingebouwde elektrostatische Bestway Clear Soft systeem zet zout en zwembadwater om in gechloreerd water. Waarom rommelen met ingewikkelde zwembadchemicaliën als het Clear Soft systeem het werk voor u kan doen? Het systeem vergt relatief weinig onderhoud en zit standaard in alle Bestway HydroJet spa's.
 
 

VOOR 12:00 BESTELD, MORGEN BEZORGD
VANAF € 100 GRATIS BEZORGD*
VASTE LAGE PRIJZEN
Message
Het artikel is toegevoegd aan uw verlanglijstje
Cactus woestijnplant - Cactussen 3-6cm - Mini cactus
Log in of maak een nieuw account aan bij teeningapalmen.nl om uw verlanglijstje langer dan een bezoek te kunnen bewaren
of Bekijk uw verlanglijstje