Sluit zoeken

Teeninga Palmen - Online Tropische Planten Kopen Utrecht


U koopt bij Teeningapalmen.nl de mooiste en goedkoopste winterharde palmbomen en andere tropische planten, zoals bijvoorbeeld strelitzia's, of bananenplanten.

Wij maken gebruik van gespecialiseerde transportdiensten die uw tropische bestelling voordelig vervoeren naar Utrecht. Dit maakt ons voor u een super online aanbod om planten kopen vanuit Utrecht.

Wij hebben al onze bijzondere mediterrane palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze online shop met eigen handen voor u uitgekozen bij onze partnerkwekerijen. Deze planten zijn van hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs.

De winterharde soorten zijn sterk en krachtig genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om onze winter te overleven van Nederland. Echter raden wij wel aan om bij extreme kou de planten extra te beschermen. Om te helpen dat de vorstbestendige palmbomen overleven met zo'n koudere vorstperiode (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer), bieden wij een uitgebreid producten selectie winterbescherming, om de palmen de winter goed door te laten komen. Dit zijn artikelen zoals speciale beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Onze tropische planten en bomen regelen wij vanuit de hoeken van de aardbol, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Utrecht. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum, is planten kopen Utrecht heel simpel en gemakkelijk

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Utrecht en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Utrecht vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message