Sluit zoeken

Teeninga Palmen - Online Tropische Planten Kopen Noord-Holland


U koopt bij Teeningapalmen.nl de mooiste en goedkoopste winterharde palmbomen en andere tropische planten, zoals bijvoorbeeld strelitzia's, of cycassen.

Wij hebben goede en goedkope transportdiensten die uw gewenste palmboom tegen laag tarief bezorgen in Noord-Holland. Dat maakt Teeninga Palmen voor u een geweldig online aanbod om planten kopen vanuit Noord-Holland.

Wij hebben al onze exotische palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze webshop zelf voor u uitgekozen bij onze partnerkwekerijen. Deze planten zijn van uiterst hoge kwaliteit, en dat voor lage prijzen.

De winterharde soorten zijn zeker sterk en krachtig genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om onze winter te overleven van Nederland. Echter raden wij wel aan om bij de strengste vorst de planten extra te beschermen. Om bij te dragen dat de winterharde palmbomen overleven tijdens zo'n stevige winter (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer), hebben wij een uitgebreid assortiment winterbescherming, om de planten de winter veilig door te helpen. Dit betreft artikelen als beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Onze tropische planten en bomen regelen wij vanuit de hoeken van de aardbol, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Noord-Holland. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum, is planten kopen Noord-Holland heel simpel en gemakkelijk

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Noord-Holland en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Noord-Holland vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message