Sluit zoeken
Wegens omstandigheden in de import/export: onze actie artikelen kunnen nog maar tijdelijk zo goedkoop. Wees er dus snel bij!

Teeninga Palmen - Online Tropische Planten Kopen Nijmegen


U koopt bij Teeningapalmen.nl de allerbeste en allergoedkoopste winterharde palmen en andere mediterrane planten, zoals bijvoorbeeld strelitzia's, of olijfbomen.

Wij partneren met gespecialiseerde transportdiensten die uw gewenste palmboom snel en goedkoop bezorgen in Nijmegen. Dit maakt Teeninga voor u een geweldig aanbod om planten kopen vanuit Nijmegen.

Wij hebben al onze bijzondere mediterrane palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze webshop met eigen handen voor u uitgekozen bij onze leveranciers. Deze tuin- en kamerplanten zijn van uiterst hoge kwaliteit, voor een lage prijs.

De winterharde soorten zijn sterk en krachtig genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om onze winter te overleven in Nederland. Echter raden wij wel aan om bij extreme koude dagen de planten extra te beschermen. Om bij te dragen dat de vorstbestendige palmbomen niet doodgaan tijdens een stevige winter (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer), bieden wij een uitgebreid producten selectie winterbescherming, om de palmen de winter goed door te laten komen. Dit zijn artikelen zoals beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Ons ruime assortiment planten halen wij vanuit de hoeken van de aardbol, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Nijmegen. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum, is planten kopen Nijmegen heel simpel en gemakkelijk

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Nijmegen en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Nijmegen vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message