Sluit zoeken
Wegens omstandigheden in de import/export: onze actie artikelen kunnen nog maar tijdelijk zo goedkoop. Wees er dus snel bij!

Teeninga Palmen - Online Tropische Planten Kopen Maastricht


U koopt bij Teeningapalmen.nl online de mooiste en goedkoopste winterharde palmbomen en andere mediterrane planten, zoals bijvoorbeeld yucca's, of olijfbomen.

Wij maken gebruik van goede en goedkope transporteurs die uw gewenste palmboom voordelig bezorgen in Maastricht. Dat maakt Teeninga Palmen voor u een super aanbod om planten kopen vanuit Maastricht.

Wij hebben al onze mediterrane palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze online shop met eigen handen voor u uitgekozen bij onze partnerkwekerijen. Deze tuin- en kamerplanten zijn van uiterst hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs.

De winterharde soorten zijn zeker sterk genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om de winter te overleven in Nederland. Echter raden wij wel aan om bij extreme koude dagen de planten extra te beschermen. Om u te helpen dat de vorstbestendige palmbomen niet doodgaan bij zo'n koudere winter (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer echt), hebben wij een groot producten assortiment winterbescherming, om de palmen de winter veilig door te helpen. Dit zijn artikelen zoals speciale beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Onze tropische planten en bomen halen wij vanuit alle hoeken van de aardbol, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Maastricht. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum, is planten kopen Maastricht heel simpel en gemakkelijk

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Maastricht en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Maastricht vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message