Sluit zoeken
Wegens omstandigheden in de import/export: onze actie artikelen kunnen nog maar tijdelijk zo goedkoop. Wees er dus snel bij!

Teeninga Palmen - Online Tropische Planten Kopen Eindhoven


U koopt bij Teeningapalmen.nl online de allerbeste en allergoedkoopste winterharde palmbomen en andere tropische planten, zoals bijvoorbeeld strelitzia's, of bananenplanten.

Wij maken gebruik van goede en goedkope transportdiensten die uw gewenste palmboom tegen laag tarief vervoeren naar Eindhoven. Dat maakt Teeninga voor u een geweldig online aanbod om planten kopen vanuit Eindhoven.

Wij hebben al onze exotische palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze webshop met eigen handen voor u uitgekozen bij onze leveranciers. Deze tuin- en kamerplanten zijn van uiterst hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs.

De winterharde soorten zijn sterk en krachtig genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om de winter te overleven van Nederland. Echter, wij raden wel aan om bij extreme koude dagen de planten te beschermen. Om te helpen dat de winterharde palmbomen niet doodgaan met zo'n stevige vorstperiode (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer), bieden wij een groot assortiment winterbescherming, om de planten de winter veilig door te laten komen. Dit zijn producten als speciale beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Ons ruime assortiment planten halen wij vanuit alle hoeken van de planeet, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Eindhoven. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum, is planten kopen Eindhoven heel simpel en gemakkelijk

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Eindhoven en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Eindhoven vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message