Sluit zoeken
Wegens omstandigheden in de import/export: onze actie artikelen kunnen nog maar tijdelijk zo goedkoop. Wees er dus snel bij!

Teeninga Palmen - Online Tropische Planten Kopen Drachten


U koopt bij Teeningapalmen.nl de mooiste en goedkoopste winterharde palmbomen en andere mediterrane planten, zoals bijvoorbeeld yucca's, of bananenplanten.

Wij partneren met gespecialiseerde transportdiensten die uw gewenste palmboom voordelig bezorgen in Drachten. Dat maakt ons voor u een geweldig aanbod om planten kopen vanuit Drachten.

Wij hebben al onze exotische palmbomen, olijfbomen en andere soorten op onze online shop zelf voor u geselecteerd bij onze partnerkwekerijen. Deze planten zijn van uiterst hoge kwaliteit, en dat voor een lage prijs.

Onze winterharde soorten zijn sterk genoeg (bijv. winterharde palmbomen) om de vorstdagen te overleven van Nederland. Echter, wij raden wel aan om bij extreme vorst de planten extra te beschermen. Om te helpen dat de winterharde palmbomen overleven tijdens zo'n stevige winter (dat zien we eigenlijk tegenwoordig niet meer echt), leveren wij een uitgebreid producten assortiment winterbescherming, om de palmen de winter goed door te helpen. Dit zijn artikelen als beschermhoezen, vliesdoeken, warmtelinten, bubbeltjes plastic, enz.

Ons ruime assortiment planten halen wij uit alle hoeken van de aardbol, zoals Europa, Azië, Amerika, Australië, enz.

Bij tuincentrum Teeningapalmen.nl kunt u dus makkelijk online een palmboom of tropische plant kopen en laten bezorgen in Drachten. Dat wordt in één zin een fluitje van een cent.

Bij Teeninga Palmen Online Tropisch Tuincentrum, is planten kopen Drachten heel simpel en gemakkelijk

Bent u op zoek naar de betrouwbaarste leverancier voor Drachten en omstreken, voor het kopen van de goedkoopste palmbomen of voor prachtige kamerplanten?

Dan hoeft u niet verder te zoeken omdat u de beste keus hebt gevonden. U kunt makkelijk bestellen via onze klantvriendelijke webshop. Wij hebben veilige betaalmethoden zoals iDEAL, en we hebben online een zeer ruim aanbod, zoals:

Palmbomen, kamerplanten, yucca's, olijfbomen, agaves, bloeiende planten, bomen, vaste planten, tuinplanten, bamboe, boomvarens, hoge tropische palmen en nog heel veel meer Mediterrane planten en bomen.

Eigenlijk haalt u met Teeningapalmen.nl de mediterrane leverancier in huis. U kunt gewoon makkelijk een palmboom of mooie kamerplanten uitzoeken vanuit Drachten vanuit ons tuincentrum. Na het ontvangen van uw bestelling krijgt u van ons binnen enkele dagen uw palmboom of uw kamerplant snel en voordelig bij u thuisbezorgd.

U bestelt daarom bij ons de mooiste palmbomen en olijfbomen

Message