Sluit zoeken
Onze showroom in Drachten is gewoon geopend! Binnen onze openingstijden.

Teeninga Palmen - Palmbomen voor de tuin


Kan een palmboom in de tuin? Jazeker! Tegenwoordig in Nederland is dat een hele goede mogelijkheid! Ons online tropische tuincentrum, Teeninga Palmen, is gespecialiseerd in palmbomen voor in de tuin. Niet alleen palmbomen kunnen in de tuin, maar wij hebben ook een uitgebreid assortiment mediterrane/tropische planten die in de tuin kunnen, en de winter zullen overleven!

Doordat wij zelf onze planten selecteren bij de kwekers, kunnen wij topkwaliteit leveren tegen een lage prijs. Door te partneren met topbedrijven voor transport, leveren wij uw gewenste planten tegen een laag tarief af bij u thuis aan de deur.

Binnen onze openingstijden staan wij altijd voor u klaar om u te adviseren wat het beste besteld kan worden voor uw situatie, zodat u tevreden bent met uw aankoop.

Palmbomen Tuin

In onze 'palmbomen tuin' in Drachten, bent u altijd welkom om ons uitgebreide assortiment te bewonderen. In het voorjaar kunt u de weelde aan mogelijkheden voor uw tuin bewonderen, of in het najaar onze leegverkoop. Kortom, elk seizoen is er een reden om een kijkje te nemen.

Onze online webshop is er voor uw gemak! Klik op 1 van de knoppen bovenaan om een kijkje te nemen tussen ons ruime online assortiment. Waan u in een tropisch tuincentrum dat u met het gemak van uw eigen thuis vanuit uw comfortabele stoel of bank kunt bezichtigen.

Wij wensen u veel plezier op onze website, en hopen dat u een geschikte plant zult vinden.


Klik hier voor ons aanbod Winterharde Palmbomen
Message
Het artikel is toegevoegd aan uw verlanglijstje
Cactus woestijnplant - Cactussen 3-6cm - Mini cactus
Log in of maak een nieuw account aan bij teeningapalmen.nl om uw verlanglijstje langer dan een bezoek te kunnen bewaren
of Bekijk uw verlanglijstje