i.v.m met onze goedendoelen reis zijn wij gesloten van 02-01-2019 t/m 18-01-2019. Alle orders worden pas na deze datum verwerkt

Winterharde Yucca's Kopen

8
Wou u altijd al een prachtige yucca in uw tuin ? Wij hebben voor u speciale winterharde yucca s geselecteerd die in uw tuin kunnen staan. Maak nu uw mediterraanse tuin compleet met deze prachtige woestijn planten .......
Lees meer
Sorteer op:

Wou u altijd al een prachtige yucca in uw tuin ?
Wij hebben voor u speciale winterharde yucca s geselecteerd die in uw tuin kunnen staan.

Maak nu uw mediterraanse tuin compleet met deze prachtige woestijn planten.

De yucca s worden steeds vaker in de Nederlandse tuin gehouden dat komt omdat er soorten yucca s zijn die zeer winterhard zijn en daardoor de winter prima kunnen overleven zoals bijvoorbeeld de yucca rostrata of de yucca filafera deze prachtige palmlelie s zijn echt een lust in het oog en doen denken aan het warme Mexico.

 

Wij hebben in deze categorie ook een aantal van onze winterharde yucca kunstplanten neer gezet deze zijn namelijk zo net echt dat ze zeker wel door kunnen gaan als een net echte yucca,

het enige verschil is dat deze kunst yucca s nooit doodvriezen en ook niet lelijk worden door verdorde bladeren.

 

Wilt u Yucca kopen?

Dat is een fluitje van een cent, via de betrouwbare webshop van Teeningapalmen.nlZodra u een yucca bij ons aanschaft ,weet u zeker dat u een yucca van hoge kwaliteit koopt.

Onze betrouwbare leveranciers bezorgen uw yucca planten na alle hoeken van Europa, ze worden voordelig en snel bij u thuis bezorgt.

U koopt namelijk bij Teeningapalmen.nl de mooiste en goedkoopste yucca planten.U haalt eigenlijk het complete online tropisch tuincentrum in huis door te

winkelen op TeeningaPalmen.nl.

 

Zodra u besloten hebt om bij ons de yucca te kopen, raden wij u aan om ook even een kijkje te nemen bij ons groot assortiment sierpotten, en al onze andere accessoires zoals :

Vloeibare voeding , speciale potgrond , Voor de winterharde planten kunt u er winterbescherming kopen om ervoor te zorgen dat de tropische of winterharde plant de winter goed overleeft.

Dankzij onze veilige betaalmethoden weet u zeker dat uw aankoop in goede orde ontvangen word.U bestelt daarom bij ons de mooiste yucca plantenBijna al onze tropische planten en bomen zoals de yucca planten worden uit eigen voorraad bij u thuis bezorgd.

  • Wij hebben een zeer groot online assortiment Tropische planten&bomen zelfs van 10 meter hoog.

  • Wij hebben de beste prijs kwaliteitsverhouding

  • Zeer snelle levering meestal voor 12 uur bestelt de zelfde dag verzonden(op werkdagen)

  • Veel verschillende maten palmbomen en kamerplanten, u kunt eenvoudig de hoogte van de vaste planten uitzoeken.

  • Naast onze vaste planten en ander planten kunt u bij ons terecht voor alle nodige accessoire

  • zoals: bloembakken, potgrond ,meststoffen ,winterbescherming,vloeibare voeding,palm focus voor de mediterrane planten en bomen

 

Weet u dat Teeninga Palmen gegarandeerd de allergoedkoopste palmbomen en tropische planten leverancier is?


Niet alleen zijn wij de goedkoopste, maar wij selecteren onze palmbomen en tropische planten zorgvuldig om te verzekeren dat wij u palmen en planten leveren van de hoogste kwaliteit. Wij staan erop dat wij simpelweg de allerbeste leverancier zijn! Daar durven wij onze naam achter te zetten.

Verder hebben wij nog een leuke tijdelijke actie. Voert u binnen de komende 20 minuten een bestelling door vanaf 10 euro, dan krijgt u van ons 10% korting!

Top !