i.v.m met onze goedendoelen reis zijn wij gesloten van 02-01-2019 t/m 18-01-2019. Alle orders worden pas na deze datum verwerkt

Bananen planten Kopen

6
Bent u op zoek naar een tropische plant dan is de bananen plant een echte aanrader omdat hij meteen doet denken aan topische sferen. Wist u dat er ook bananen planten voor de tuin zijn? dat is bijvoorbeeld de musa basjo die krijgt zelfs kleine banaantjes
Lees meer
Sorteer op:

Bent u op zoek naar een tropische plant dan is de bananen plant een echte aanrader omdat hij meteen doet denken aan topische sferen. Wist u dat er ook bananen planten voor de tuin zijn? dat is bijvoorbeeld de musa basjo die krijgt zelfs kleine banaantjes in ons koude kikerlandje er moet wel worden gewerkt aan onze Nederlandse tropische tuin want ze dienen zeker wel goed beschermt te worden.

 

Wilt u Bananenplant kopen?

Dat is een fluitje van een cent, via de betrouwbare webshop van Teeningapalmen.nlZodra u een Bananenplant bij ons aanschaft ,weet u zeker dat u een Bananenplant van hoge kwaliteit koopt.

Onze betrouwbare leveranciers bezorgen uw Bananen planten na alle hoeken van Europa, ze worden voordelig en snel bij u thuis bezorgt.

U koopt namelijk bij Teeningapalmen.nl de mooiste en Goedkoopste Bananenplanten.U haalt eigenlijk het complete online tropisch tuincentrum in huis door te

winkelen op TeeningaPalmen.nl.

 

Zodra u besloten hebt om bij ons de Bananenplant te kopen, raden wij u aan om ook even een kijkje te nemen bij ons groot assortiment sierpotten, en al onze andere accessoires zoals :

Vloeibare voeding , speciale potgrond , Voor de winterharde planten kunt u er winterbescherming kopen om ervoor te zorgen dat de tropische of winterharde plant de winter goed overleeft.

Dankzij onze veilige betaalmethoden weet u zeker dat uw aankoop in goede orde ontvangen word.U bestelt daarom bij ons de mooiste Bananen plantenBijna al onze tropische planten en bomen zoals de Bananenplanten worden uit eigen voorraad bij u thuis bezorgd.

  • Wij hebben een zeer groot online assortiment Tropische planten&bomen zelfs van 10 meter hoog.

  • Wij hebben de beste prijs kwaliteitsverhouding

  • Zeer snelle levering meestal voor 12 uur bestelt de zelfde dag verzonden(op werkdagen)

  • Veel verschillende maten palmbomen en kamerplanten, u kunt eenvoudig de hoogte van de vaste planten uitzoeken.

  • Naast onze vaste planten en ander planten kunt u bij ons terecht voor alle nodige accessoire

  • zoals: bloembakken, potgrond ,meststoffen ,winterbescherming,vloeibare voeding,palm focus voor de mediterrane planten en bomen

 

 

 

Weet u dat Teeninga Palmen gegarandeerd de allergoedkoopste palmbomen en tropische planten leverancier is?


Niet alleen zijn wij de goedkoopste, maar wij selecteren onze palmbomen en tropische planten zorgvuldig om te verzekeren dat wij u palmen en planten leveren van de hoogste kwaliteit. Wij staan erop dat wij simpelweg de allerbeste leverancier zijn! Daar durven wij onze naam achter te zetten.

Verder hebben wij nog een leuke tijdelijke actie. Voert u binnen de komende 20 minuten een bestelling door vanaf 10 euro, dan krijgt u van ons 10% korting!

Top !