Tropische Tuinplanten

Online Tropische Tuinplanten kopen In de Nederlandse tuin is steeds meer mogelijk op het gebied van tropische tuinplanten u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een mediterianne winterharde tuinplanten op uw teras te plaatsen zo zorgd u dat in uw eigen tu
Lees meer

Online Tropische Tuinplanten kopen

In de Nederlandse tuin is steeds meer mogelijk op het gebied van tropische tuinplanten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om mediterrane winterharde tuinplanten op uw terras te plaatsen. Zo zorgt u dat u in uw eigen tuin altijd op vakantie bent, met prachtige palmbomen of olijfbomen. Maar wat dacht u van een prachtige winterharde bananenplant (de musa basjo), die ook nog bananen kan krijgen in ons Nederlandse klimaat.

 

Wilt u uw tuin vullen met winterharde tropische tuinplanten ?

Dan bent u bij Teeninga Palmen op het juiste adres. Bij ons vindt u een prachtig groot assortiment van exotische buitenplanten en bomen, van vaste tropische tuinplanten tot mediterriane winterharde tuinplanten. Teeninga Palmen heeft het allemaal. Wij proberen u de meest goedkope en mooie tropische tuinplanten aan te bieden. Sommige van deze tropische exoten zijn leverbaar in meerdere maten. Een populaire en mooie exotische plant is bijvoorbeeld de bananenplant (ook wel Musa Basjoo genoemd). U kunt ons ook wel het Tropische Planten Tuincentrum van Nederland noemen wat gespecialiseerd is in tropische planten en bomen.

 

Waar moet u op letten bij het bestellen van tropische tuinplanten?

De eerste vraag is: 'hoeveel tijd wilt u aan uw tropische tuin besteden?'

Dit is een erg belangrijke vraag, omdat planten die een milde winterhardheid hebben, erg goed beschermd moeten worden in de wintermaanden. Bijv. de mooie agaves moeten goed beschermd worden bij vorst van –5 graden. Dat kan d.m.v. bladeren, warmte kabels of speciale beschermings hoezen. Dus wilt u een winterharde mediterrane plant, die weinig onderhoud vergt? Zoek dan een plant die minimaal vorst kan verdragen van -10 graden.

Ook hebben deze geweldige tropische planten genoeg water nodig, omdat ze niet mogen uitdrogen! Ook niet in de wintermaanden. Dit geldt voor eigenlijk alle tropische tuinplanten. Er moet wel wat worden gewerkt aan een eigen jungle.

Verder hebben de planten behoefte aan goede rijke voedingsbodem, zoals onze eigen Teeninga Palmen voedingsgrond.

Vloeibare voeding is ook nooit mis voor een tropische tuinplant. Dit is alleen noodzakelijk in de lente en zomermaanden (groeiseizoen).

 

U bestelt de mooiste tropische tuinplanten bij TeeningaPalmen.nl

Wij selecteren al onze winterharde tropische planten zorgvuldig op onze tropische of mediterrane kwekerijen verspreid over Nederland, en zorgen er daardoor voor dat u een tropische tuinplant van zeer hoge kwaliteit in huis krijgt.

Bent u specifiek op zoek naar een exotische plant die niet op onze website staat? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is namelijk erg groot dat we de gewenste exoot wel kunnen leveren voor u. Al onze exoten zijn in ieder geval uit voorraad leverbaar.

Weet u dat Teeninga Palmen gegarandeerd de allergoedkoopste palmbomen en tropische planten leverancier is?


Niet alleen zijn wij de goedkoopste, maar wij selecteren onze palmbomen en tropische planten zorgvuldig om te verzekeren dat wij u palmen en planten leveren van de hoogste kwaliteit. Wij staan erop dat wij simpelweg de allerbeste leverancier zijn! Daar durven wij onze naam achter te zetten.

Verder hebben wij nog een leuke tijdelijke actie. Voert u binnen de komende 20 minuten een bestelling door vanaf 10 euro, dan krijgt u van ons 10% korting!

Top !