i.v.m met onze goedendoelen reis zijn wij gesloten van 02-01-2019 t/m 18-01-2019. Alle orders worden pas na deze datum verwerkt

Semi-winterharde palmen Kopen

5
Semi winterharde palmbomen kunnen in de lente/zomermaanden ook in de tuin worden geplaatst. Sommige soorten kunnen ook enkele graden vorst verdragen en daarom dus ook bij een hele milde winter buiten kunnen blijven staan. Wij raden u echter aan om deze
Lees meer
Sorteer op:

Semi winterharde palmbomen kunnen in de lente/zomermaanden ook in de tuin worden geplaatst. Sommige soorten kunnen ook enkele graden vorst verdragen en daarom dus ook bij een hele milde winter buiten kunnen blijven staan.

Wij raden u echter aan om deze palmbomen bij enkele graden vorst toch op een  vorstvrije plaats garage of schuur te laten overwinteren !

Deze palmen komen veel voor in bijvoorbeeld Spanje Isreal en Italy zoals de washintonia robusta en de Canarische dadel palm, deze palmen kunnen enkele graden vorst verdragen.

Deze palmen zullen geweldig staan in uw tuin , entree , huis en natuurlijk prachtig in uw binnen tuin.

 

 

Wilt u semi winterharde palmen kopen in Nederland of een ander land in de E.U. ?

 

Dat is een fluitje van een cent, via de betrouwbare webshop van Teeningapalmen.nl

 

Zodra u een semi winterharde palmen bij ons aanschaft ,weet u zeker dat u een semi winterharde palmen van hoge kwaliteit koopt.

Onze betrouwbare leveranciers bezorgen uw semi winterharde palmen na alle hoeken van Europa, ze worden voordelig en snel bij u thuisbezorgd. U koopt namelijk bij Teeningapalmen.nl

de mooiste en Goedkoopste semi winterharde palmen .

U haalt eigenlijk de complete online tropisch tuincentrum in uw huis door te

winkelen op Teeninga Palmen.nl .

Zodra u besloten hebt om de semi winterharde palmen te kopen, raden wij u aan om ook even een kijkje te nemen bij ons groot assortiment sierpotten, en al onze andere accessoires zoals :

Vloeibare voeding , speciale potgrond , Voor de winterharde semi winterharde palmen kunt u er winterbescherming kopen om ervoor te zorgen dat de )tropische winterharde semi winterharde palmen de winter goed overleeft.

Dankzij onze veilige betaalmethoden weet u zeker dat uw aankoop in goede orde ontvangen word.

 

U bestelt daarom bij ons de mooiste semi winterharde palmen

 

Bijna al onze tropische planten en bomen zoals de semi winterharde palmen worden uit eigen voorraad bezorgd in de .E.U.

  • Wij hebben een zeer groot online assortiment Tropische planten&bomen zelfs van 10 meter hoog.

  • Wij hebben de beste prijs kwaliteitsverhouding

  • Zeer snelle levering meestal voor 12 uur bestelt de zelfde dag verzonden(op werkdagen)

  • Veel verschillende maten palmbomen en kamerplanten, u kunt eenvoudig de hoogte van de semi winterharde palmen uitzoeken.

  • Naast onze semi winterharde palmen en ander planten kunt u bij ons terecht voor alle nodige accessoire

  • zoals: bloembakken, potgrond ,meststoffen ,winterbescherming,vloeibare voeding,palm focus voor de mediterrane planten en bomen

 

 

 

 

 

Weet u dat Teeninga Palmen gegarandeerd de allergoedkoopste palmbomen en tropische planten leverancier is?


Niet alleen zijn wij de goedkoopste, maar wij selecteren onze palmbomen en tropische planten zorgvuldig om te verzekeren dat wij u palmen en planten leveren van de hoogste kwaliteit. Wij staan erop dat wij simpelweg de allerbeste leverancier zijn! Daar durven wij onze naam achter te zetten.

Verder hebben wij nog een leuke tijdelijke actie. Voert u binnen de komende 20 minuten een bestelling door vanaf 10 euro, dan krijgt u van ons 10% korting!

Top !