Mediterrane Bomen Kopen

Met ons grote assortiment aan Mediterraanse bomen maakt u van uw Nederlandse tuin een waarlijk paradijsje !
Lees meer

Nu Nederland steeds warmer wordt, kunnen er ook veel meer exotische bomen in onze tuin geplaatst worden.

U Kunt hier ons prachtige assortiment Mediterraanse bomen vinden, die zowel in huis als in de tuin geplaatst kunnen worden. Sommige zijn met bescherming en anderen zonder.

Wij importeren bijna al onze mediterraanse planten van een koudere streek in Noord-Frankrijk. Dit heeft als gevolg dat ze beter tegen de vorst kunnen, simpelweg omdat ze de vorst al gehad hebben.

Hierdoor krijgt u een mediterraanse boom van zeer hoge kwaliteit die de winter sneller kan overleven dan bijvoorbeeld een palm vers uit Spanje.

Natuurlijk kunt u hier ook onze tropische planten vinden. Deze staan superdecoratief in uw woonkamer of kantoorruimte.

Al onze tropische planten zijn geacclimatiseerd aan het Nederlandse aantal lichturen en kunnen hierdoor prima in onze woonkamer geplaatst worden.

Ook hebben wij een groot assortiment Sub-Tropische palmen die bijvoorbeeld in uw Zwemparadijs geplaatst kunnen worden, tot een hoogte van maar liefst 12 meter!

Weet u dat Teeninga Palmen gegarandeerd de allergoedkoopste palmbomen en tropische planten leverancier is?


Niet alleen zijn wij de goedkoopste, maar wij selecteren onze palmbomen en tropische planten zorgvuldig om te verzekeren dat wij u palmen en planten leveren van de hoogste kwaliteit. Wij staan erop dat wij simpelweg de allerbeste leverancier zijn! Daar durven wij onze naam achter te zetten.

Verder hebben wij nog een leuke tijdelijke actie. Voert u binnen de komende 20 minuten een bestelling door vanaf 10 euro, dan krijgt u van ons 10% korting!

Top !