Kunst Yucca's kopen

3
Yucca's zijn prachtige woestijnplanten er zijn ook soorten die in de tuin kunnen staan bij milde vorst deze prachtige namaak yucca s kunnen bijna allemaal zowel in huis als in uw tuin staan en zijn natuurlijk volledig winterhard. Wilt u graag een yucca h
Lees meer
Sorteer op:

Yucca's zijn prachtige woestijnplanten er zijn ook soorten die in de tuin kunnen staan bij milde vorst deze prachtige namaak yucca s kunnen bijna allemaal zowel in huis als in uw tuin staan en zijn natuurlijk volledig winterhard.

Wilt u graag een yucca houden en er geen onderhoud aan hebben of hem op een donker plek plaatsen? Dan hebben wij de oplossing voor u, deze geweldige kunst yucca's zijn bijna niet van echt te onderscheiden ze lijken zelfs net op een echte yucca alleen vragen ze geen onderhoud en zijn ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsruimte of een donkere plek in huis. Natuurlijk kunnen bijna al onze kunstplanten ook tegen uv straling en zullen ze niet zomaar verkleuren.

Kunst yucca's worden steeds vaker gezien omdat de kwaliteit van de nepyucca planten of namaakyucca's steeds hoger word en sommige zelfs niet te vergelijken zijn met een echte yucca plant

Onze namaakyuccas zijn speciaal geselecteerd op echtheid en worden getest op hoge kwaliteits normen,

Daarbij hebben Wij zowel kunst yuccas voor binnen als voor buiten,

U kunt bij onze specificaties vinden waar de yucca gebruikt kan worden.

Wat ook een groot voordeel is van kunst-yuccas dat ze geen onderhoud nodig hebben,

Je moet ze alleen zo nu en dan een beetje afstoffen.

Wij bieden een groot assortiment net echte kunst yucca planten aan van grote kunstplanten tot kleine kunstplanten Teeninga Palmen heeft het allemaal.

Heeft u vragen over onze kunst yucca s aarzel dan niet om contact met ons op te nemen wij helpen u graag.Weet u dat Teeninga Palmen gegarandeerd de allergoedkoopste palmbomen en tropische planten leverancier is?


Niet alleen zijn wij de goedkoopste, maar wij selecteren onze palmbomen en tropische planten zorgvuldig om te verzekeren dat wij u palmen en planten leveren van de hoogste kwaliteit. Wij staan erop dat wij simpelweg de allerbeste leverancier zijn! Daar durven wij onze naam achter te zetten.

Verder hebben wij nog een leuke tijdelijke actie. Voert u binnen de komende 20 minuten een bestelling door vanaf 10 euro, dan krijgt u van ons 10% korting!

Top !