i.v.m met onze goedendoelen reis zijn wij gesloten van 02-01-2019 t/m 18-01-2019. Alle orders worden pas na deze datum verwerkt

Kunst palmbomen kopen

20
Wilt u graag een palmboom maar er geen onderhoud aan hebben. Dan raden wij u deze geweldige kunst palmbomen aan die niet van echt te onderscheiden zijn! Wij van Teeninga Palmen bieden u nu een uniek assortiment aan van kunst palmen.
Lees meer
Sorteer op:
  • VOOR 12:00 BESTELD, MORGEN BEZORGD*
  • BEZORGING SLECHTS 6,95
  • Vaste lage prijzen
  • VOOR 12:00 BESTELD, MORGEN BEZORGD*
  • BEZORGING SLECHTS 6,95
  • Vaste lage prijzen

Kunstpalmen kopen 

 

Wilt u graag een palmboom houden en er geen onderhoud aan hebben of hem op een donker plek hebben? Dan hebben wij de oplossing voor u, deze geweldige kunst palmen zijn bijna niet van echt te onderscheiden ze lijken zelfs net op een echte palm alleen vragen ze geen onderhoud en zijn ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsruimte of een donkere plek in huis. Natuurlijk kunnen bijna al onze kunst palmen ook tegen uv straling en zullen ze niet zomaar verkleuren.

Kunst palmbomen worden steeds vaker gezien omdat de kwaliteit van de neppalmen of namaakpalmen steeds hoger word en sommige zelfs niet te vergelijken zijn met een echte palmboom en je ze moet aanraken om te voelen dat ze nep zijn zoals bijvoorbeeld de kunst bottle palmboom.

Onze namaakpalmen zijn speciaal geselecteerd op echtheid en worden getest op hoge kwaliteits normen,

Daarbij hebben Wij zowel kunst palmen voor binnen als voor buiten,

Bijvoorbeeld sommige varianten van de kunst phoenixs roebellinii palm kunnen prima buiten staan en lijken net op de echte variant, terwijl de echte variant niet in de tuin kan staan kan deze kunst palm dat wel! Hij kan buiten gebruikt worden en is ook nog volledig winterhard. U kunt bij onze specificaties vinden waar de palm gebruikt kan worden.

Wat ook een groot voordeel is van kunst-palmen dat ze geen onderhoud nodig hebben,

Je moet ze alleen zo nu en dan een beetje afstoffen.

Wij bieden een groot assortiment net echte kunstpalmbomen aan van grote kunstplanten tot kleine kunstplanten Teeninga Palmen heeft het allemaal.

Heeft u vragen over onze kunst palmen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen wij helpen u graag.

Weet u dat Teeninga Palmen gegarandeerd de allergoedkoopste palmbomen en tropische planten leverancier is?


Niet alleen zijn wij de goedkoopste, maar wij selecteren onze palmbomen en tropische planten zorgvuldig om te verzekeren dat wij u palmen en planten leveren van de hoogste kwaliteit. Wij staan erop dat wij simpelweg de allerbeste leverancier zijn! Daar durven wij onze naam achter te zetten.

Verder hebben wij nog een leuke tijdelijke actie. Voert u binnen de komende 20 minuten een bestelling door vanaf 10 euro, dan krijgt u van ons 10% korting!

Top !