Palmen Cocos Nucifera/Kokospalm Kopen
Cocos Nucifera/Kokospalm Kopen 1499,-

Cocos Nucifera/Kokospalm Kopen

€1499,- €1.499,00
Nog maar 12 Op voorraad
WINTER UITVERKOOP! OP=OP


  • Veilig winkelen
  • Snelle bezorging
  • Vaste lage prijzen
  • 2900 Afhaalpunten
  • 1 dag
Informatie

Dit is de echte kokospalm, beschikbaar in grote maten vanaf 300 cm hoog,

Dit is een prachtige palm en krijgt ook echt kokosnoten, maar vergt de nodige kennis en is erg prijzig omdat hij geïmporteerd moet worden en een subtropische kas nodig heeft,

Hij heeft een paar eisen waaraan voldaan moet worden als u deze palm wil houden, zoals: de luchtvochtigheid mag niet lager zijn dan 70% en de temperatuur mag niet lager dan 10 graden zijn. Wij raden aan om de temperatuur niet lager te laten komen dan 18 graden. Hij moet genoeg licht krijgen op een zonnige plek.

Herkomst: over de exacte herkomst bestaat nog veel onduidelijkheid. Er zijn zowel fossiele vondsten gedaan in India als in Zuid-Amerika. Hij komt voor in alle tropische gebieden van de Grote Oceaan, waar hij zowel door mensen als op een natuurlijke manier werd verspreid; de kokosnoten kunnen drijvend immers grote afstanden afleggen.

Bladvorm: vedervormig en tot 6 meter lang. Het oude blad valt vanzelf af. De Kokosnoot is het zaad van de Kokospalm. Standplaats: zon, veel water in combinatie met warmte en een hoge luchtvochtigheid (70 à 80%) zijn wel vereist voor een goede groei.

Groeisnelheid: Snel, Hoogte volwassen: 30 meter, Vorstbestendigheid: 10°C. Dit is de echte kokospalm, een prachtige palmboom, die wij alleen in grote formaten verkopen op dit moment tot wel 925 cm hoog. Deze palm moet in een kas gehouden worden en heeft de nodige kennis en verzorging nodig. De luchtvochtigheid mag niet lager komen dan 70 % en de temperatuur mag niet lager komen dan 18 graden Celsius. Als dat wel gebeurt is de kans groot dat deze palm het niet haalt. Dit is een echte tropische plant waar ook kokosnoten aan komen. deze palm wordt zorgvuldig getransporteerd naar uw aangegeven adres. Het is belangrijk dat de palm meteen in de kas of de plek waar u hem wilt hebben wordt gezet. Een prachtige palm voor een tropische look.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review

Weet u dat Teeninga Palmen gegarandeerd de allergoedkoopste palmbomen en tropische planten leverancier is?


Niet alleen zijn wij de goedkoopste, maar wij selecteren onze palmbomen en tropische planten zorgvuldig om te verzekeren dat wij u palmen en planten leveren van de hoogste kwaliteit. Wij staan erop dat wij simpelweg de allerbeste leverancier zijn! Daar durven wij onze naam achter te zetten.

Verder hebben wij nog een leuke tijdelijke actie. Voert u binnen de komende 20 minuten een bestelling door vanaf 10 euro, dan krijgt u van ons 10% korting!

Top !