i.v.m met onze goedendoelen reis zijn wij gesloten van 02-01-2019 t/m 18-01-2019. Alle orders worden pas na deze datum verwerkt

Cadeau kaarten

8
Bent u op zoek naar een leuk en veelzijdig cadeau waar iedereen blij van wordt? Zoekt u dan niet verder en geef de Teeninga Palmen Cadeaukaart. Dit is een zeer gewilde cadeaubon waarmee de ontvanger een cadeau naar keuze kan bestellen uit ons Online T
Lees meer
Sorteer op:

Bent u op zoek naar een leuk en veelzijdig cadeau waar iedereen blij van wordt? 

Zoekt u dan niet verder en geef de Teeninga Palmen Cadeaukaart. Dit is een zeer gewilde cadeaubon waarmee de ontvanger een cadeau naar keuze kan bestellen uit ons Online Tropische Tuincentrum met ons ruime assortiment zit er altijd wat leuks voor iedereen tussen.

Weet u dat Teeninga Palmen gegarandeerd de allergoedkoopste palmbomen en tropische planten leverancier is?


Niet alleen zijn wij de goedkoopste, maar wij selecteren onze palmbomen en tropische planten zorgvuldig om te verzekeren dat wij u palmen en planten leveren van de hoogste kwaliteit. Wij staan erop dat wij simpelweg de allerbeste leverancier zijn! Daar durven wij onze naam achter te zetten.

Verder hebben wij nog een leuke tijdelijke actie. Voert u binnen de komende 20 minuten een bestelling door vanaf 10 euro, dan krijgt u van ons 10% korting!

Top !