Sluit zoeken
opblaas jacuzzi kopen Standaard
Lay-z-spa Havana Rotan - Standaard
479

Lay-z-spa Havana Rotan - Standaard kopen

De foto van de maat is niet het exacte exemplaar dat u zult ontvangen. U ontvangt een plant van dezelfde kwaliteit in een vergelijkbare vorm.
Tip! Het is nú het inplantseizoen. Raak uw gelegenheid niet kwijt de planten optimaal te laten wortelen en voorbereiden op de kou straks.

Lay-z-spa Havana Rotan - Standaard kopen

Verder lezen
Geschikt voor 2-4 personen 81 airjets rondom Pomp verwarmt tot maximaal 40° C Opblaasbare spa Havana. De buitenwanden zijn gemaakt van Tritech materiaal, voor eerste klas duurzaamheid en comfort. Voorzien van 81 airjets. Power-saving systeem, automatisch timer gecontroleerde verwarming en geïntegreerd waterfiltratie systeem. Versterkte cover met veiligheidsclips en ingebouwde luchtkamer voor isolatie. Wordt geleverd incl. spa pomp met filter, chloordrijver en reparatie patch. Geschikt voor 2-4 personen. Verwarming: 1,5-2° C/u tot max. 40° C. Pomp: 1,325 m³/u. Watercapaciteit:669 ltr. Afmeting: Ø 180x66 cm (binnenmaat: Ø 132xcm).Opblaasbare spa Havana. De buitenwanden zijn gemaakt van Tritech materiaal, voor eerste klas duurzaamheid en comfort. Voorzien van 81 airjets. Power-saving systeem, automatisch timer gecontroleerde verwarming en geïntegreerd waterfiltratie systeem. Versterkte cover met veiligheidsclips en ingebouwde luchtkamer voor isolatie. Wordt geleverd incl. spa pomp met filter, chloordrijver en reparatie patch. Geschikt voor 2-4 personen. Verwarming: 1,5-2° C/u tot max. 40° C. Pomp: 1,325 m³/u. Watercapaciteit:669 ltr. Afmeting: Ø 180x66 cm (binnenmaat: Ø 132xcm).
Verder lezen
Let op, belangrijk!
Momenteel niet leverbaar
Product toelichting
Geschikt voor 2-4 personen 81 airjets rondom Pomp verwarmt tot maximaal 40° C Opblaasbare spa Havana. De buitenwanden zijn gemaakt van Tritech materiaal, voor eerste klas duurzaamheid en comfort. Voorzien van 81 airjets. Power-saving systeem, automatisch timer gecontroleerde verwarming en geïntegreerd waterfiltratie systeem. Versterkte cover met veiligheidsclips en ingebouwde luchtkamer voor isolatie. Wordt geleverd incl. spa pomp met filter, chloordrijver en reparatie patch. Geschikt voor 2-4 personen. Verwarming: 1,5-2° C/u tot max. 40° C. Pomp: 1,325 m³/u. Watercapaciteit:669 ltr. Afmeting: Ø 180x66 cm (binnenmaat: Ø 132xcm).
Bekijk alle 500+ winkel recensies

Tip! Het is nú het inplantseizoen. Raak uw gelegenheid niet kwijt de planten optimaal te laten wortelen en voorbereiden op de kou straks.

Onze plantmaten worden bepaald door de kleinste plant te meten tot de grootste, in een veld met honderden planten. Omdat een plant een natuurlijk product is, kan het voorkomen dat de plant iets kleiner uitvalt dan de aangegeven minimale maat.

Deze afwijking is maximaal 10cm. Wij hanteren in onze richtlijnen ook deze speling van max. 10cm op de minimale maat aanduiding.

Let ook op: indien u een plant bestelt die in de winter geen blad heeft, is hij waarschijnlijk (wanneer besteld in de wintermaanden, of begin voorjaar) kleiner dan de minimale hoogte. Dit is in alle gevallen eigenlijk geen enkel probleem. Zodra de plant begint met het groeien van uitlopers, zal hij de aangegeven hoogte zeer snel bereiken. Uw aankoop heeft dus de juiste maat binnen korte tijd.

Speciaal transport is nodig voor grotere/zwaardere planten of objecten. Dit transport kost 29,95 (gratis voor bestellingen vanaf 300). Het voordeel van dit transport is echter wel dat er veel meer producten geselecteerd kunnen worden zonder dat er nog meer extra transportkosten gerekend moeten worden. De levertijd van dit transport is meestal binnen 1 werkdag maar het kan 1 of meer dagen langer duren. Als u niet thuis bent wanneer de chauffeur komt, wordt de bestelling voor de deur geplaatst.
Message