Sluit zoeken

Kunstpalmen

Plantensoorten in 'Kunstpalmen'

Kunstpalmen kopen 

 

Wilt u graag een palmboom houden en er geen onderhoud aan hebben of hem op een donker plek hebben? Dan hebben wij de oplossing voor u, deze geweldige kunst palmen zijn bijna niet van echt te onderscheiden ze lijken zelfs net op een echte palm alleen vragen ze geen onderhoud en zijn ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsruimte of een donkere plek in huis. Natuurlijk kunnen bijna al onze kunst palmen ook tegen uv straling en zullen ze niet zomaar verkleuren.

Kunst palmbomen worden steeds vaker gezien omdat de kwaliteit van de neppalmen of namaakpalmen steeds hoger word en sommige zelfs niet te vergelijken zijn met een echte palmboom en je ze moet aanraken om te voelen dat ze nep zijn zoals bijvoorbeeld de kunst bottle palmboom.

Onze namaakpalmen zijn speciaal geselecteerd op echtheid en worden getest op hoge kwaliteits normen,

Daarbij hebben Wij zowel kunst palmen voor binnen als voor buiten,

Bijvoorbeeld sommige varianten van de kunst phoenixs roebellinii palm kunnen prima buiten staan en lijken net op de echte variant, terwijl de echte variant niet in de tuin kan staan kan deze kunst palm dat wel! Hij kan buiten gebruikt worden en is ook nog volledig winterhard. U kunt bij onze specificaties vinden waar de palm gebruikt kan worden.

Wat ook een groot voordeel is van kunst-palmen dat ze geen onderhoud nodig hebben,

Je moet ze alleen zo nu en dan een beetje afstoffen.

Wij bieden een groot assortiment net echte kunstpalmbomen aan van grote kunstplanten tot kleine kunstplanten Teeninga Palmen heeft het allemaal.

Heeft u vragen over onze kunst palmen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen wij helpen u graag.


Message

Afhalen in Opeinde / Route