Sluit zoeken
festuca glauca elijah blue Mooie volle plant
Festuca Glauca 'intense Blue' - Blauw Siergras 40-70cm - Mooie Volle Plant
14,99
9,99

Festuca glauca 'Intense Blue' kopen

Blauw Siergras kopen

Festuca glauca 'Intense Blue'

Blauw Siergras

Verder lezen
Dit is een zeer bijzondere soort siergras. Lange sprieten en een blauwe kleur maken dit siergras tot een uiterst mooie decoratie, voor de tuin of in de kamer. Dit siergras verdraagt temperaturen tot -18 graden en is daarmee dus winterhard. Hij dient geplaatst te worden in de volle zon of op halfschaduw.
Verder lezen
Hoogte (incl. pot):
± 50 cm
Potmaat:
13 cm
Min. hoogte:
40 cm
Max. hoogte:
70 cm
Min. stam:
30 cm
Max. stam:
50 cm
Geschat gewicht:
1kg
Winterhard:
Ja
14,99
9,99
Min. hoogte incl. pot:
Breedte kweekpot:
40cm
13cm
Meer info
Direct Meebestellen
 
Teeninga Palmen Mediterraanse Voedingstabletten - 10 Tabletten
14,99
0
Teeninga Palmen Mediterraanse Voedingstabletten - 15 Tabletten
14,99
0
Florentus Mediterrane Voedingsgrond - 10 Liter
4,99
0
Florentus Kamerplanten Voedingsgrond - 10 Liter
4,99
0
Hydrokorrels - Hydrokorrels 5 Liter
4,99
0
Florentus Mediterrane Voedingsgrond - 40 Liter
9,99
0
Levertijd:
Verzending:
Nu besteld, morgen vestuurd
Gratis vanaf 100,-
Let op, belangrijk!
Dit is een zeer bijzondere soort siergras. Lange sprieten en een blauwe kleur maken dit siergras tot een uiterst mooie decoratie, voor de tuin of in de kamer. Dit siergras verdraagt temperaturen tot -18 graden en is daarmee dus winterhard. Hij dient geplaatst te worden in de volle zon of op halfschaduw.
Laat uw plant stralen

Een plant geeft veel meer sfeer en oogt mooier met een decoratieve pot die bij zowel de plant en de omgeving past. De diameter van een plantenbak voor deze Festuca glauca 'Intense Blue' dient 21 - 26 cm te zijn. Deze pot-plant verhouding is niet alleen mooi, maar maakt ook de verzorging makkelijker.

Geef een draai aan onze potten carrousel!

Festuca glauca 'Intense Blue' verzorging

Planten Encyclopedie

Alle interessante en nodige informatie voor de Festuca glauca 'Intense Blue' vindt u in onze encyclopediePas op

Indien u het gras in het najaar of in de winter besteld. Is de kans zeer groot dat het niet zo blauw is als op de foto omdat al onze grassen buiten worden gekweekt en natuurlijk net zoals de bomen ook het siergras zijn kleur aanpast aan het seizoen.! Ook kunnen er in deze jaar getijden ook bruine bladeren tussen zitten. Dit is niet erg maar hoort zo in deze periode. het zal zijn blauwe kleur weer krijgen in het juiste seizoen.

Water geven

Deze plant dient regelmatig water te krijgen. Tijdens zonnige periodes raden wij aan elke dag water te geven. Tijdens minder zonnige periodes raden wij 1 maal per 3 dagen aan, tenzij het heeft geregend.

Standplaats

Deze plant dient geplaatst te worden op een plek waar de zon veel schijnt, of op halfschaduw.

Voeding

Voeding is erg belangrijk voor planten. Wij raden aan deze plant van een goede voedingsbodem te voorzien d.m.v. het gebruik van hoogwaardige mediterraanse voedingsgrond. Ook raden wij aan extra voedingsstoffen toe te dienen.Mediterraanse voeding tabletten, deze drukt u simpel weg naast de plant in de grond. Dit zorgt voor de voorziening van alle nodige voedingsstoffen. De plant zal dan ook zijn donker groene bladkleur behouden.

Onze plantmaten worden bepaald door de kleinste plant te meten tot de grootste, in een veld met honderden planten. Omdat een plant een natuurlijk product is, kan het voorkomen dat de plant iets kleiner uitvalt dan de aangegeven minimale maat.

Deze afwijking is maximaal 10cm. Wij hanteren in onze richtlijnen ook deze speling van max. 10cm op de minimale maat aanduiding.

Let ook op: indien u een boom bestelt die in de winter geen blad heeft, is hij waarschijnlijk (wanneer besteld in de wintermaanden, of begin voorjaar) kleiner dan de minimale hoogte. Dit is in alle gevallen eigenlijk geen enkel probleem. Zodra de plant begint met het groeien van uitlopers, zal hij de aangegeven hoogte zeer snel bereiken. Uw aankoop heeft dus de juiste maat binnen korte tijd.

Speciaal transport is nodig voor grotere/zwaardere planten of objecten. Dit transport kost € 29,95 (gratis voor bestellingen vanaf € 300). Het voordeel van dit transport is echter wel dat er veel meer producten geselecteerd kunnen worden zonder dat er nog meer extra transportkosten gerekend moeten worden. De levertijd van dit transport is meestal binnen 1 werkdag maar het kan 1 of meer dagen langer duren. Als u niet thuis bent wanneer de chauffeur komt, wordt de bestelling voor de deur geplaatst.
Message
Het artikel is toegevoegd aan uw verlanglijstje
Cactus woestijnplant - Cactussen 3-6cm - Mini cactus
Log in of maak een nieuw account aan bij teeningapalmen.nl om uw verlanglijstje langer dan een bezoek te kunnen bewaren
of Bekijk uw verlanglijstje