Sluit zoeken
Cat palm zaden 5 Stuks
Cat Palm Zaden Kopen - 5 Stuks
1,99

Cat Palm Zaden Kopen - 5 Stuks kopen

Cat Palm Zaden Kopen - 5 Stuks kopen

Verder lezen
De Cat palm komt uit Zuid-Mexico De kat palmboom is een clustering palm zonder enige stam, maar een dichte massa van stengels bedekt met gevederde bladeren. Het is een langzame groeier in de zon of in schaduw. Hij groeit in de buurt van beken en rivieren. Het is een prachtige kamerpalm. De minimale temperatuur is -2 C. De beste temperatuur voor deze palm is 16 graden.De Cat palm komt uit Zuid-Mexico De kat palmboom is een clustering palm zonder enige stam, maar een dichte massa van stengels bedekt met gevederde bladeren. Het is een langzame groeier in de zon of in schaduw. Hij groeit in de buurt van beken en rivieren. Het is een prachtige kamerpalm. De minimale temperatuur is -2 C. De beste temperatuur voor deze palm is 16 graden.
Verder lezen
Let op, belangrijk!
Momenteel niet leverbaar
Product toelichting
De Cat palm komt uit Zuid-Mexico De kat palmboom is een clustering palm zonder enige stam, maar een dichte massa van stengels bedekt met gevederde bladeren. Het is een langzame groeier in de zon of in schaduw. Hij groeit in de buurt van beken en rivieren. Het is een prachtige kamerpalm. De minimale temperatuur is -2 C. De beste temperatuur voor deze palm is 16 graden.
Bekijk alle 500+ winkel recensies
EAN: 8946005026633

Onze plantmaten worden bepaald door de kleinste plant te meten tot de grootste, in een veld met honderden planten. Omdat een plant een natuurlijk product is, kan het voorkomen dat de plant iets kleiner uitvalt dan de aangegeven minimale maat.

Deze afwijking is maximaal 10cm. Wij hanteren in onze richtlijnen ook deze speling van max. 10cm op de minimale maat aanduiding.

Let ook op: indien u een plant bestelt die in de winter geen blad heeft, is hij waarschijnlijk (wanneer besteld in de wintermaanden, of begin voorjaar) kleiner dan de minimale hoogte. Dit is in alle gevallen eigenlijk geen enkel probleem. Zodra de plant begint met het groeien van uitlopers, zal hij de aangegeven hoogte zeer snel bereiken. Uw aankoop heeft dus de juiste maat binnen korte tijd.

Speciaal transport is nodig voor grotere/zwaardere planten of objecten. Dit transport kost 29,95 (gratis voor bestellingen vanaf 300). Het voordeel van dit transport is echter wel dat er veel meer producten geselecteerd kunnen worden zonder dat er nog meer extra transportkosten gerekend moeten worden. De levertijd van dit transport is meestal binnen 1 werkdag maar het kan 1 of meer dagen langer duren. Als u niet thuis bent wanneer de chauffeur komt, wordt de bestelling voor de deur geplaatst.
Message