Sluit zoeken
acorus gramineus
Acorus Gramineus 'argenteostriatus' - Kalmoes 30-40cm
4,99
2,99

Acorus gramineus 'Argenteostriatus' kopen

Kalmoes kopen

Acorus gramineus 'Argenteostriatus'

Kalmoes

Verder lezen
De Acorus gramineus ‘Argenteostriatus is een siergras hij wordt ook wel de kalmoes genoemd.
De Kalmoes is een groenblijvende grasachtige vaste plant voor de waterkant en hij krijgt onopvallende zilvergrijze prachtige bloemetjes.
Verder lezen
Hoogte (incl. pot):
± 35 cm
Potmaat:
13 cm
Min. hoogte:
30 cm
Max. hoogte:
40 cm
Geschat gewicht:
1kg
Winterhard:
Ja
4,99
2,99
Min. hoogte incl. pot:
Breedte kweekpot:
30cm
13cm
Meer info
Direct Meebestellen
 
Teeninga Palmen Mediterraanse Voedingstabletten - 10 Tabletten
14,99
0
Teeninga Palmen Mediterraanse Voedingstabletten - 15 Tabletten
14,99
0
Florentus Mediterrane Voedingsgrond - 10 Liter
4,99
0
Florentus Kamerplanten Voedingsgrond - 10 Liter
4,99
0
Hydrokorrels - Hydrokorrels 5 Liter
4,99
0
Florentus Mediterrane Voedingsgrond - 40 Liter
9,99
0
Levertijd:
Verzending:
Nu besteld, morgen vestuurd
Gratis vanaf 100,-
Let op, belangrijk!
De Acorus gramineus ‘Argenteostriatus is een siergras hij wordt ook wel de kalmoes genoemd.
De Kalmoes is een groenblijvende grasachtige vaste plant voor de waterkant en hij krijgt onopvallende zilvergrijze prachtige bloemetjes.
Laat uw plant stralen

Een plant geeft veel meer sfeer en oogt mooier met een decoratieve pot die bij zowel de plant en de omgeving past. De diameter van een plantenbak voor deze Acorus gramineus 'Argenteostriatus' dient 21 - 26 cm te zijn. Deze pot-plant verhouding is niet alleen mooi, maar maakt ook de verzorging makkelijker.

Geef een draai aan onze potten carrousel!

Acorus gramineus 'Argenteostriatus' verzorging

Planten Encyclopedie

Alle interessante en nodige informatie voor de Acorus gramineus 'Argenteostriatus' vindt u in onze encyclopedieWater geven

Voorkeur voor een drassig plekje. De wortels nooit laten uitdrogen. Acorus groeit in vochtige grond of ondiep water.

Standplaats

zonnig tot halfschaduw. Gefilterd licht. Zorg voor een hoge luchtvochtigheid rond de plant. In de zomer buiten zetten. Acorus is bestand tegen koele temperaturen. In de winter op een koele plek.

Voeding

Voeding is erg belangrijk voor planten. Wij raden aan deze plant van een goede voedingsbodem te voorzien d.m.v. het gebruik van hoogwaardige mediterraanse voedingsgrond.

Snoeien

Het snoeien van een palm is simpel. Wanneer een blad dor begint te worden dient de redelijk dikke tak ervan vlakbij de stam afgeknipt te worden met bijv. een snoeischaar. De palm krijgt elk jaar weer nieuwe scheuten die uitgroeien tot grote waaierbladen.

Onze plantmaten worden bepaald door de kleinste plant te meten tot de grootste, in een veld met honderden planten. Omdat een plant een natuurlijk product is, kan het voorkomen dat de plant iets kleiner uitvalt dan de aangegeven minimale maat.

Deze afwijking is maximaal 10cm. Wij hanteren in onze richtlijnen ook deze speling van max. 10cm op de minimale maat aanduiding.

Let ook op: indien u een boom bestelt die in de winter geen blad heeft, is hij waarschijnlijk (wanneer besteld in de wintermaanden, of begin voorjaar) kleiner dan de minimale hoogte. Dit is in alle gevallen eigenlijk geen enkel probleem. Zodra de plant begint met het groeien van uitlopers, zal hij de aangegeven hoogte zeer snel bereiken. Uw aankoop heeft dus de juiste maat binnen korte tijd.

Speciaal transport is nodig voor grotere/zwaardere planten of objecten. Dit transport kost € 29,95 (gratis voor bestellingen vanaf € 300). Het voordeel van dit transport is echter wel dat er veel meer producten geselecteerd kunnen worden zonder dat er nog meer extra transportkosten gerekend moeten worden. De levertijd van dit transport is meestal binnen 1 werkdag maar het kan 1 of meer dagen langer duren. Als u niet thuis bent wanneer de chauffeur komt, wordt de bestelling voor de deur geplaatst.
Message
Het artikel is toegevoegd aan uw verlanglijstje
Cactus woestijnplant - Cactussen 3-6cm - Mini cactus
Log in of maak een nieuw account aan bij teeningapalmen.nl om uw verlanglijstje langer dan een bezoek te kunnen bewaren
of Bekijk uw verlanglijstje